Koning Arthur en de Ridders van de Tafelronde


Meer dan 25 jaar ervaring. Meesterlijke vertellingen met harpbegeleiding, Keltische harp, omlijst met  middeleeuwse doedelzak, hoorns, trommels en mondharpen. 

Ons nieuwe aanbod: 

-Lohengrin de Zwaanridder, (12 min.)

-De betoverende avonturen van heer Lancelot ( 20 min.)

-Iwein de Leeuwenridder ( 20 min.) 

-Heer Walewein en het Zwevende Schaakbord, het enige echte puur Nederlandse middeleeuwse Arthur verhaal in een nieuw jasje ( 25 min. ) 

We hebben mee Arthur verhalen op het repetoire. Maar dit zijn de verhalen die na de coronacrisis met vernieuwde kracht gelanceerd zijn! 

( Philip Aswind is een zeer eervaren verhalenverteller, twee maal genomineerd voor Verteller van het Jaar en verteld al 28 jaar zijn verhalen o.a. in het historische Archeon.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Bijna 30 jaar geven we voorstellingen in binnen- en buitenland Verteltheater met harpbegeleiding maar ook poppentheater met spel voor en achter de kast. 

Veel in historische thema's gewerkt van prehistorie, Indianen, Grieken en Romeinen, Kelten en Germanen... van Vikingen en Middeleeuwen en tot ver in de wolken van het sprookjesland...  Muziektheater : Vlaamse doedelzak en trommel , hoorns en mondharpen komen ook voorbij...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;