Paniek in het museum - Jeff & Matt


Wil je het theater op locatie beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

Jeff & Matt krijgen een pakketje met een brief van de burgemeester. Hij vraagt hen om het nieuwe museum te bewaken omdat de bewakers ziek zijn. Ze moeten vooral goed opletten bij een heel bijzonder kunstwerk. Jeff & Matt nemen de opdracht aan, maar ze weten niet precies wat bewakers doen en welke regels er zijn. Gelukkig helpt de burgemeester hen met een boek vol regels.

Als het kunstwerk wordt bezorgd, zetten ze het op een speciale plek in het museum. Maar tijdens hun bewaking gebeuren er allerlei gekke dingen en het kunstwerk raakt beschadigd. Ze proberen het te repareren, maar dat gaat niet zo goed. Dan ontdekken ze ook nog dat een boef is ontsnapt uit de gevangenis, wat hen bang maakt dat het kunstwerk gestolen wordt.

Die nacht vallen ze in slaap en merken niet dat het kunstwerk wordt gestolen. De volgende ochtend zijn ze in paniek omdat het weg is. Gelukkig helpen de kinderen in het museum hen om het terug te vinden, net op tijd voor de grote opening. De burgemeester is blij met hun hulp, zonder te weten wat er 's nachts is gebeurd.

Het is een interactieve en grappige familievoorstelling (kinderen van 4-10 jaar). Een aantal kinderen mogen zelfs een stukje meespelen. 

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Aantal spelers: 2 spelers 
Doelgroep: Leerlingen van groep 1 t/m 6. Leeftijd kinderen ca. 4-10 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 4 meter. 
Locatie: Binnen, advies: Gym- of speelzaal 
Geluid: Eigen geluid tot 125 leerlingen, anders met geluidscrew

Waarom deze voorstelling boeken?
Boek deze voorstelling als feestelijke afsluiting, opening themaweek of jubileum feest.

Jeffrey Wijkhuisen, verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
1 voorstelling € 850,- 
2 voorstellingen € 1225,-
3 voorstellingen € 1500,-
*30 minuten tussen de voorstellingen. Tarieven incl. reiskosten en BTW

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

LET OP: Wij spelen deze voorstelling vanaf autustus, de eerste paar keer als  try-out. Je krijgt dan € 100,- korting. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;