Help


Deze pagina is nog in ontwikkeling. Mocht je vraag er niet tussenstaan, kun je contact met ons opnemen via ons contact formulier.

Ik ben lid van meerdere theatergezelschappen. Kan ik deze onder mijn account toevoegen?
Nee, dat kan niet. Maar je kan wel met één theatergezelschap meerdere voorstellingen toevoegen. We adviseren je -als je bij meerdere gezelschappen werkt- per gezelschap een account aan te maken. Dan gaan aanvragen voor boekingen ook direct naar de juiste organisatie toe. 

Wat betekend "Rapporteer deze voorstelling"?
Als een voorstelling niet klopt, gestopt is, of de informatie niet (meer) juist is, kan je een voorstelling rapporteren. Daarmee help je ons te zorgen dat de website actueel blijft en er geen onjuiste plaatsingen op staan. 

Ik ben een impresariaat/manager en wil al mijn voorstellingen in één keer toevoegen, kan dat?
Technisch gezien is er nog geen account waarmee je meerdere gezelschappen en daarbij behorende gezelschappen kan beheren. Deze zouden we kunnen bouwen als er voldoende vraag is vanuit de impresariaten/manager. Hier zullen waarschijnlijk wel kosten aan verbonden worden.

Ik wil een voorstelling boeken...
Dat is heel makkelijk. Vul het formulier in dat onderaan de voorstelling staat. De contactpersoon zal dan binnen enkele dagen met je contact opnemen.

Ik heb een formulier ingevuld, maar ik ben nog niets gehoord van de groep.
Als artiesten na twee dagen nog niet gereageerd hebben, is het handig dit door te geven aan ons. Het kan zijn dat de artiest de mail niet ontvangen heeft. Wij zullen dan controleren wat er fout gaat en zorgen dat je alsnog in contact kan komen met de artiest.

Hoe verdienen wij onze boterham?
De website is gratis voor iedereen. Wij rekenen geen kosten voor plaatsing van voorstellingen en we verdienen niet aan een aanvraag. Dat is zo, en dat willen we zo houden! Omdat we wel een boterham willen verdienen, bieden we artiesten aan op 'TIP' te worden. Zij betalen ons daarvoor. Met dit geld betalen we het personeel dat het onderhoud van de website verzorgd. 

Hoe word ik 'TIP'?
Je kan TIP worden door in te loggen met je artiest-account. Daarna kan je per voorstelling een pakket kopen voor een bepaalde periode.

Ik ben rechthebbende van een foto, video, tekst of ander materiaal dat op uw website staat
Onze gebruikers kunnen zelf foto's uploaden op onze site. Zij geven bij het uploaden aan dat wij deze mogen publiceren. Indien er materialen onjuist gebruikt worden, dan kunt u dat kenbaar maken per e-mail met toelichting. Wij zullen de materialen dan van de website verwijderen.

Ik heb een vraag, maar deze staat er niet bij.
Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag!