Help


Mocht je vraag er niet tussen staan, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ik wil graag een artiest / voorstelling boeken. Kunnen jullie mij helpen? 
Ja, natuurlijk kunnen we je helpen. Klik op de button 'advies' bovenin en vul het formulier in. Een adviseur van ons belt je dan op om advies te geven. 
Wil je zelf direct contact met de groep? Vul dan het formulier in onder de voorstelling. De artiest zal dan jou opbellen of mailen.

Ik ben lid van meerdere theatergezelschappen. Kan ik deze onder mijn account toevoegen?
Nee, dat kan niet. Maar je kan wel met één theatergezelschap meerdere voorstellingen toevoegen. We adviseren je -als je bij meerdere gezelschappen werkt- per gezelschap een account aan te maken. Dan gaan aanvragen voor boekingen ook direct naar de juiste organisatie toe. 

Ik ben een impresariaat/manager en wil al mijn voorstellingen in één keer toevoegen, kan dat?
Technisch gezien is er nog geen account waarmee je meerdere gezelschappen en daarbij behorende gezelschappen kan beheren. 

Ik wil een voorstelling boeken...
Dat is heel makkelijk. Vul het formulier in dat onderaan de voorstelling staat. De artiest zal dan binnen enkele dagen met je contact opnemen.

Ik heb een formulier ingevuld, maar ik heb nog niets gehoord van de groep.
Als artiesten na twee dagen nog niet gereageerd hebben, is het handig dit door te geven aan ons. Het kan zijn dat de artiest de mail niet ontvangen heeft. Wij zullen dan controleren wat er fout gaat en zorgen dat je alsnog in contact kan komen met de artiest.

Hoe verdienen wij onze boterham?
De website is gratis voor iedereen. Wij rekenen geen kosten voor plaatsing van voorstellingen en we verdienen niet aan een aanvraag. Dat is zo, en dat willen we zo houden! Omdat we wel een boterham willen verdienen, bieden we artiesten promotie aan voor hun voorstelling. Zij betalen ons daarvoor. Met dit geld betalen we het personeel dat het onderhoud van de website verzorgt. 

Hoe kan ik met mijn voorstelling een vermelding krijgen op de hoofdpagina?
Dit kan door in te loggen met je artiest account en vervolgens op de blauwe knop promotie te klikken naast je voorstelling. Daarna kun je per voorstelling een pakket kopen voor een periode naar wens.

Ik ben rechthebbende van een foto, video, tekst of ander materiaal dat op uw website staat
Onze gebruikers kunnen zelf foto's uploaden op onze site. Zij geven bij het uploaden aan dat wij deze mogen publiceren. Indien er materialen onjuist gebruikt worden, dan kun je dat kenbaar maken per e-mail met toelichting. Wij zullen de materialen dan van de website verwijderen.

Ik heb een vraag, maar deze staat er niet bij.
Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Wij helpen je graag!