Over ons


500+ kindervoorstellingen

Kindertheater.nl heeft het meest volledige overzicht van kindervoorstellingen en kindershows uit Nederland en België. Met de informatie van onze website, kan je als school, BSO, theater of andere organisatie een goede afweging maken welke voorstelling je wilt boeken. Daardoor weet je zeker dat de leukste voorstelling voor kinderen (en ook hun familie) bij jou op locatie zal gaan optreden. 

Direct contact met de artiest

Als bezoeker kan je direct contact maken met de artiest. Wij zitten daar niet tussen. Dat scheelt je in de kosten. Doorgaans rekenen boekingsbureaus en impresariaten tussen de 15% tot 35% boekingskosten. Deze hoef je nu niet te betalen. Dat is goed voor jou en goed voor de artiest!

Tips en aanraders

Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal prachtige voorstellingen die we extra uitlichten. Dat doen we omdat we geloven, dat deze artiesten extra aandacht verdienen. Je ziet bij de artiesten die deze extra promotie van ons krijgen, een kopje met 'aanrader' of een andere tekst. 

Wil je advies van een professional?

Wil je wel extra advies en/of ondersteuning? Dan kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Wat doen wij voor artiesten?

Wij helpen de artiest met het proces van informatie tot en met het boeken van een voorstelling. Organisaties kunnen via onze website een aanvraag naar je mailen en dan mag je zelf contact opnemen met de organisatie en de verkoop en het contract regelen van je voorstelling. 

Gratis vermelding

Een van de belangrijkste pijlers van Kindertheater.nl is het uitgebreide en gevarieerde aanbod. Alle theatermakers kunnen gratis hun aanbod aanmelden op onze website. Iedere dag weer krijgen we verse aanmeldingen binnen. Bezoekers krijgen zo een actueel beeld van het landelijke aanbod aan kindertheater. Dankzij het delen van klantervaringen en ons uitgebreide filtersysteem, krijg je precies die voorstellingen te zien die voor jou interessant zijn.

Extra ondersteuning

Als artiest kan je (tegen betaling) ook extra ondersteuning krijgen van ons. Wij zorgen ervoor dat je 20 tot 30 extra aanvragen per jaar krijgt. Doorgaans wordt meer dan de helft van de aanvragen die je krijgt, ook een boeker van jouw voorstelling. Meer informatie is op te vragen via het contactformulier. 

 

;