Etalagedagen


Wat zijn etalagedagen?

Niet alle impresariaten geven hun presentatiedag dezelfde naam. Er zijn ook een paar impresariaten die de term 'etalagedag' of 'etalagedagen' gebruiken. Deze termen worden dan ook door elkaar gebruikt voor hetzelfde. Meest gangbaar is toch de term presentatiedag. 

Welke impresariaten gebruiken de term etalagedagen?

Zover wij weten is er eigenlijk maar één impresariaat dat deze naam gebruikt. Namelijk Impresariaat Uit de Kunst uit Utrecht. Heel soms wordt de term ook gebruik door culturele instellingen als zij een dag organiseren, waarin het cultuuraanbod vanuit hun regio getoond wordt. 

Gebruikt Kindertheater.nl deze term ook?

Nee, vooralsnog gebruiken we de term Etalagedagen nog niet. Wij vinden ons zelf meer een online etalage van kunsteducatie en cultuureducatie aanbod, waarbij onze focus sterk ligt op het gebied van theatereducatie. We maken ons sterk om een etalage te zijn, zodat scholen zonder het bezoek van een specifieke dagen een leuke voorstelling kunnen boeken. 

Wat is de meerwaarde van een etalagedag?

Het bezoeken van een etalage- of presentatiedag kunnen wij zeker aanbevelen. Je ziet dan de voorstellingen in het echt. Dit helpt je om ze goed te beoordelen. Na het bekijken, kan je de voorstellingen via het impresariaat of via ons platform boeken. Klik hier voor een agenda met alle presentatiedagen (onderaan de pagina).

;