DJ Sem en de verloren muziek


In een vrolijke en muzikale wereld nodigt DJ Sem het publiek uit voor een groots feest. Maar wanneer hij zijn muziek wil laten klinken, ontdekt hij dat alle muziek plotseling is verdwenen, dankzij de gemene Bastiaan. Bastiaan biedt echter een uitweg: als Sem en de kinderen drie uitdagende opdrachten volbrengen, zal hij de muziek  teruggeven. Gaat het Sem en de kids lukken om alle muziek terug te krijgen?

Stap in de wereld van interactief theater met humor, kleur en natuurlijk, muziek. Deze levendige show biedt kinderen niet alleen entertainment, maar ook educatie terwijl ze deelnemen aan het verhaal. Ouders zullen zichzelf terugvinden in herkenbare momenten en samen zullen ze genieten van een kleurrijk spektakel. In de show wordt gebruik gemaakt van levendige kleuren die het visuele aspect van het avontuur versterken, waardoor het niet alleen een genot is om naar te kijken, maar ook om te ervaren.

Sluit je aan bij Sem in dit spannende avontuur en help hem om Bastiaan te verslaan! 

"DJ Sem en de Verloren Muziek" is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, maar laat je niet misleiden - ouders en volwassenen zullen net zozeer van de voorstelling genieten. Deze productie is geschikt voor verschillende locaties, waaronder basisscholen, theaterfestivals, bibliotheken en culturele evenementen. De voorstelling heeft een speelduur van ongeveer 30 minuten en wordt geleverd met een professioneel decor, bestaande uit een DJ Booth, flightcases, trussen en speakers. Onze acteur zal 2 uur voor aanvang van de show aanwezig zijn om het decor op te bouwen, zodat alles gereed is voor een magische ervaring.

Hieronder nog wat praktische punten:

- Speelvlak van 5x5
- Minimale plafondhoogte van 3 meter
- Omkleed ruimte met toilet en stromend water
- Show van 30 minuten
- Meet & greet na de show 
- Eigen techniek 
- 2 uur van te voren aanwezig 

Prijs per show:

1 show = €550 per show 
2 shows= €400 per show 

Deze prijzen zijn exclusief 9% btw en exclusief €0,35 per kilometer aan reiskosten. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Sterveer Entertainment is een bedrijf dat met veel passie entertainment en voorstellingen ontwikkeld voor iedereen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;