Gezocht: beginnende theatermakers


Kindertheater.nl is op zoek naar beginnende artiesten die een (nieuwe) voorstelling gemaakt hebben en deze voorstelling graag buiten hun regio willen spelen. We zoeken voorstellingen die geschreven zijn voor kinderen in het basis- of voortgezet onderwijs.

Juist voor beginnende theatermakers is deze periode extra lastig geweest. Nu langzaam weer de interesse in kunst- en cultuureducatie toeneemt, wil Kindertheater.nl nieuwe theatermakers een extra steuntje in de rug geven. Dit wil de website bereiken door hen gratis te promoten op de website. En daarbij heeft Kindertheater.nl de directeur van Grote Broer Kunsteducatie bereid gevonden om gratis vijf beginnende artiesten te coachen. Met zijn -meer dan- 15 jaar ervaring in de cultuursector is hij bij uitstek geschikt om beginnende artiesten de weg te wijzen bij de opstart van hun carrière.

Kindertheater is een landelijk platform dat erop gericht is artiesten en scholen met elkaar in verbinding te brengen. Met meer dan 500 kindervoorstellingen voor op locatie van allerlei makers, is de website het grootste platform op dit gebied in Nederland. Per dag komen er tientallen scholen, bedrijven en theaters op de website om artiesten te vinden en te boeken. Via handige filters kunnen voorstellingen gezocht worden binnen en buiten de regio. Ongeveer 7000 geïnteresseerden worden maandelijks via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het actuele aanbod.

Ga naar de knop aanmelden om je voorstelling aan te melden op onze website. Je kan dan stapsgewijs je voorstelling toevoegen aan de website. Stuur daarnaast een e-mail naar onze redactie via het contactformulier en geef aan dat je mee wilt doen aan deze actie.

We hebben elk jaar één plek vrij voor een groep die we gratis kunnen promoten. Mail ons om hiervoor in aanraking te komen.

;