Lekker eigenwijs met Jo op reis!


Speciaal voor de kinderboekenweek presenteren we u de meest eigenwijze goochelshow ooit!

Kinderen mogen zelf kiezen wat er gaat gebeuren: wat Jo moet goochelen, hoeveel kinderen er helpen, met wat ze gaan goochelen en hoe.

Misschien wordt er wel een juf in 2 gezaagd, komen er echte konijnen uit een hoge hoed of wordt al het huiswerk weggegoocheld...

Een voorstelling vol humor, interactie, improvisatie en uiteraard zoals we van Jo gewoon zijn hele straffe goocheltrucs waar nog lang over wordt nagepraat.

Jo De Rijck is de meest geboekte artiest uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar. Zowel leerlingen als leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast. 

De voorstelling is in aangepaste vorm geschikt van 2,5 tot en met 12 jaar en ook de leerkrachten zullen stiekem meegenieten.

Minimale afname is 2 voorstellingen voor 1650 euro, nadien kan je extra voorstellingen bijboeken op dezelfde dag voor 550 euro per extra voorstelling.
Inclusief geluid, decor, transport en btw.


Ieder jaar is Jo de meest geboekte artiest op kindertheater.nl, snel zijn is dan ook de boodschap!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Geike Vanhool op 06 maart 2024 17:34
Wauw wat was dit grappig! Jo is op onze school zijn nieuwe voorstelling komen uittesten voor de Kinderboekenweek van 2024. We hadden onze school opgedeeld in 3 groepen en tot onze verbazing waren zowel de allerjongste kleuters als de wat stoerdere 11 en 12 jarige leerlingen helemaal mee. Het is moeilijk te omschrijven, behalve dat het heel leuk was. Een paar kinderen zijn nu echt de ster hier op school. Warm aanbevolen. Dank je voor de try out Jo!
;