Lekker eigenwijs met Jo op reis!


Bereid je voor op een unieke reis, geheel eigenwijs...

Iedereen is uniek, iedereen is anders. Elk kind heeft zijn eigen interesses, eigen talenten.
In deze knotsgekke voorstelling laten we de talenten in ideeën van kinderen is helemaal de vrije loop.
De leerlingen mogen zelf bepalen waar de voorstelling naartoe gaat. We laten een paar kinderen de held van de dag zijn, ze mogen voor 1 keer helemaal zichzelf zijn.

Vinden ze dat we allemaal aliens zijn? Geen probleem dan doen we dat.
Vinden ze dat we in de jungle zijn? Dan gaan we naar de jungle.
Willen ze graag hun eigen kunnen tonen? Dat mag.
 
We gaan op zoek naar hoe leuk het is als je anders durft te zijn, helemaal durft te gaan voor jouw ene gekke idee, fantasie of talent.

Een voorstelling vol humor, interactie, improvisatie en uiteraard zoals we van Jo gewoon zijn hele straffe goocheltrucs waar nog lang over wordt nagepraat.

Jo De Rijck is de meest geboekte artiest uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar. Zowel leerlingen als leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast. 

De voorstelling is in aangepaste vorm geschikt van 2,5 tot en met 12 jaar en ook de leerkrachten zullen stiekem meegenieten.

Minimale afname is 2 voorstellingen voor 1650 euro, nadien kan je extra voorstellingen bijboeken op dezelfde dag voor 550 euro per extra voorstelling.
Inclusief geluid, decor, transport en btw.


Ieder jaar is Jo de meest geboekte artiest op kindertheater.nl, snel zijn is dan ook de boodschap!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Geike Vanhool op 06 maart 2024 17:34
Wauw wat was dit grappig! Jo is op onze school zijn nieuwe voorstelling komen uittesten voor de Kinderboekenweek van 2024. We hadden onze school opgedeeld in 3 groepen en tot onze verbazing waren zowel de allerjongste kleuters als de wat stoerdere 11 en 12 jarige leerlingen helemaal mee. Het is moeilijk te omschrijven, behalve dat het heel leuk was. Een paar kinderen zijn nu echt de ster hier op school. Warm aanbevolen. Dank je voor de try out Jo!
;