Aires de Tovenaarsleerling


Een sprookjesachtige kindervoorstelling waar Aires en de kinderen echt leren toveren.

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en echte toverboeken.

Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de brandnetelheks wakker.
De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.

Aires en de kinderen gaan de brandnetelheks proberen tegen te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. En samen met de kinderen en de oude tovenaar zetten ze alles op alles om de planten en bomen te beschermen tegen de Brandnetelheks. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Brandnetelheks tegen te houden?

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen: vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. We nemen een super leuk decor mee, en geluid tot 350 mensen.

De prijs: 

- Van een eenmalige voorstelling bedraagt € 750,-
- Bij twee voorstellingen op dezelfde dag en locatie is de prijs € 650,-  per voorstelling.
- Bij drie of meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie is de prijs € 500,per voorstelling.


Alle prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Wij rekenen een reiskostenvergoeding van € 0,23 p/km.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Over Kindervoorstelling.com.

Kindervoorstelling.com is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. Aires Hovens speelt voorstellingen die in spelen op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Tamara op 13 oktober 2022 07:15
De kinderen (groep 1 t\/m 4, en de leerkrachten) hebben enorm genoten van de voorstelling De Brandnetelheks. Fijne samenwerking met de acteur!
door hester vanheems op 06 oktober 2022 13:30
spetterend betoverende kindershow onze leerlingen van het SBO zaten alle geboeid 1 uur te kijken en mee te doen. interactief.
door Iris Heidebrink op 19 september 2022 08:25
De voorstelling van gisterochtend 18 september 2022 was bijzonder geslaagd. De \'tovenaar\' wist de kinderen op een leuke manier spelenderwijs te betrekken bij het verhaal. Ze reageerden uitbundig! Jong en oud genoten en hadden een super zondagmorgen.
door de Groeiplaneet op 25 april 2022 08:52
De kinderen hebben genoten van deze show. Van kleuters tot groep 4 zaten ze in het verhaal. De goocheltrucs maakte het helemaal af!
door Cultuurmakelaar Veenendaal op 23 september 2021 09:20
Hele leuke voorstelling! De kinderen kwamen erg blij de zaal uit :)
;