Een verrassingsfeestje voor Ollie! Feest


Hoera! Het is feest, want Ollie is jarig.

Terwijl het feestvarken slaapt zijn de andere dieren druk bezig met een verrassingsfeestje. Waar zijn de appels voor de taart? Nog even oefenen met een verjaardagsliedje, slingers ophangen en...nodigen ze Vis in de vijver nu wel of niet uit? Kortom genoeg te regelen en op te lossen, maar met de hulp van de kinderen komt dat vast goed!

Vrolijke, muzikale voorstelling voor kinderen van de onderbouw (groep één tot en met vier), waar veel te lachen valt en genoeg te vieren.

Ideaal voor als er een (zomer)feest is op school, of gewoon als je zin hebt in een voorstelling met wat extra gezelligheid!

Praktische informatie:
* De voorstelling kan gespeeld worden in een theater, gymzaal of andere grote, vrije ruimte (minimaal 6 bij 4 meter). 
* Kosten:
Eén voorstelling: €395 (all in), max 35 kinderen (bv school of kdv)
Twee voorstellingen op dezelfde lokatie: €495(all in), max 2 x 35 kinderen
Voor bibliotheken (ed): Eén voorstelling: €495(all in), max 35 kinderen met max 35 ouders

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Peuteropvang Ukkie Pukkie\/Goede Herderschool, Ermelo op 16 februari 2024 08:59
Het is een lieve voorstelling voor jonge kinderen. We hebben kinderen zien genieten en horen schaterlachen. Het was echt een feestje!
door CBS Korenmaat op 16 augustus 2023 13:01
Wat hebben wij genoten van deze leuke en prachtige voorstelling. Het decor zag er mooi uit, veel interactie en het sloot heel goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Een echte aanrader. Hartelijk bedankt want met deze mooie voorstelling zagen we alleen maar stralende gezichtjes!
door Kinderopvang Villa Pip op 08 juni 2023 07:17
Na enige lichte paniek, doordat onverwachts en kortdag de boeking van een ander poppentheater niet doorgang kon vinden, kwamen we via www.kindertheater.nl bijzonder snel in contact met Maike van \'Solbris Kindertheater\'. Maike was onze reddende engel. Afgelopen zaterdag tijdens ons jaarlijkse Zomerfeest op onze kinderopvang heeft ze 2 identieke voorstellingen gegeven aan onze opvangkinderen en ouders in een knusse, ontspannen setting met zelfgemaakt decor en handpoppen. Het zag er allemaal prachtig uit Maike en je deed het erg prettig. Fijne interactie met de kinderen, flexibel in de omgang en toenadering van de verschillende leeftijden van de kinderen en lief maar toch duidelijk m.b.t. welke space voor de kinderen was (zittend op de vloerkleden) en welke ruimte voor Maike was met haar poppen. Veel complimenten gekregen van alle ouders. Het was een prachtige dag, mede mogelijk gemaakt door jou. We zien je heel graag nog eens terug Maike. Succes met Solbris. Tot ziens. Lieve groet, Natalie en Chantal van Kinderopvang Villa Pip.
;