Drakenjacht, het verhaal.


Twee broers kunnen niet wachten om een 'echte' ridder te worden. Maar daar hebben ze één ding voor nodig: een 'échte' draak. Zo eentje die onder het bed zit. Eentje die brult en vuur spuwt en vliegt. De draak die bij hen terecht komt is echter niet helemaal wat ze verwacht hadden.

 

'Drakenjacht' is een voorstelling over hoe een beetje anders zijn niet erg is en je alles aankan zolang je het maar wil.

WINNAAR SPEKKEN FESTIVAL 2015

In deze hernieuwde versie komen de broers net terug van het Drakenfeest. Ze vertellen en spelen alles wat er vòòr gebeurd is en hoe ze met de draak tot dat hele speciale feest gekomen zijn. 

 

Hoe leerde de draak vuur spuwen? Kon hij echt vliegen? En wat met dat brullen? En wat is Vlamsap?

Je krijgt het verhaal verteld vanuit de beleving van de broers /zussen aangevuld met poppen- en schimmenspel.

 

Er kan ook een workshop gegeven worden na de voorstelling of de dag erna. Deze duurt een lesuur. 

Prijs voor 1ste voorstelling start op 920 euro excl BTW.  Mooie korting op meerdere keren spelen per dag. Bij maximale afname komt het gemiddeld dan op 450 euro. (100 euro transportkosten inbegrepen. In België geen extra kost aan transport. Voor Nederland starten de aan de grens. Indien verder dan 100 euro vragen we extra transportkosten, bij maximale afname nemen we de transport volledig op ons.

Afhankelijk van de dagindeling op de school spelen we tot 4 keer per dag.

100 lln per voorstelling zorgt voor een aangenaam kijkcomfort en fijne interactie. Best zet u de leeftijdsgroepen ook bij elkaar, zo passen wij ons spel aan aan het belevingsniveau van de kindjes. Extra leerling 5 euro. 

Indien we een hele dag spelen (voor en namiddag) graag catering. 

Koffie is ook steeds welkom. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater I Luna maakt reeds 10 jaar verhalende voorstellingen voor cultuurhuizen. Vanaf nu hebben we ook een aanbod voor de scholen, zonder het theatrale aspect te verliezen. De vorm (poppenspel, tekst, ...) laten we afhangen van het verhaal. We kiezen gewoon dat wat de voorstelling het sterkst maakt! daarnaast bieden we ook workshops aan die aan de voorstelligen gekoppeld kunnen worden. 

Voor de voorstellingen in Nederland wereken we ook met Nederlandse acteurs. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;