Dit is mijn thuis! Tropische sferen


Op zoek naar zomerse feel en een verhaal waar de kinderen helemaal in opgaan? Dan is misschien de voorstelling Dit is mijn thuis iets voor jullie.

Dit is mijn thuis

Bij het tropische eiland -waar de flamingo's wonen en de vissen uit het water springen- ligt een ei in het zand. Een groot ei. Waarschijnlijk het grootste ei dat de kinderen ooit gezien hebben. Maar van wie is het?

Door een vergissing van het aapje Max komt het ei in het nest van mama Flamingo terecht. Als Top uit zijn ei komt lijkt alles prima; hij houdt van de garnalen die mama Flamingo aan hem geeft en hij kan super hard rennen. Harder dan alle flamingo' s bij elkaar! Hij is niet zo roze als de andere flamingo's, maar dan moet hij maar meer garnalen eten zegt mama Flamingo.

Alleen bij de vliegles komen de problemen; want Top vindt vliegen maar moeilijk en raar. Mama Flamingo moedigt hem aan; het zal Top ook vast gaan lukken!

Ai...

En dan heb je ook mama Struisvogel nog, die ten tonele komt en hard op zoek is...naar wat eigenlijk?

Op dit punt aangekomen zitten de kinderen meestal op het puntje van de bank en willen zo graag helpen om te zorgen dat alles goed komt! 

Kortom een voorstelling waarbij de kinderen als vanzelf mee willen denken en genieten van wat ze zien en horen onderweg. Zoals de schelpen op het strand en de verrassing op het eind. Het diertje dat ze dan te zien krijgen blijkt elke keer weer de publiekslieveling! 

Op speelse wijze komt aan bod dat iedereen mag zijn wie hij/zij is; of je nou kunt vliegen, hard kan rennen of geen van beide!

Voor groep 1 t/m 3.

Deze voorstelling is ook geschikt voor anderstaligen, omdat de voorstelling heel beeldend is en ook zonder woorden gespeeld kan worden.

Praktische informatie Dit is mijn thuis

* De voorstelling kan gespeeld worden in een theater, gymzaal of andere grote, vrije ruimte. De benodigde speelruimte is 6.5 meter breed en 3 meter diep. Kinderen kunnen op banken of op (matten) op de grond zitten.

* Kosten:

Één voorstelling €395(all in), max 35 kinderen (bv school of kdv)

Twee voorstellingen op dezelfde locatie: €495 (all in) max 2x 35 kinderen

Voor bibliotheken (ed): Eén voorstelling: €495(all in), max 35 kinderen met max 35 ouders

Door Solbris in het zoekvenster in te typen kunt u alle voorstellingen van Solbris Kindertheater zien

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Marloes op 15 juli 2024 07:08
Top voorstelling! Het is grappig en leerzaam. De interactie zorgt dat de kinderen zich betrokken blijven voelen bij het verhaal. De kinderen van groep 1, 2 en 3 hebben genoten! Bedankt voor deze ervaring.
;