De Eigenwijze Prullenbak (kbw 2024)


Welkom bij "De eigenwijze prullenbak" - de meest interactieve en educatieve kindershow over recyclen tot nu toe van theatermaker Melvin Kunst. In deze spannende show worden kinderen op een speelse manier bewust gemaakt van het belang van recycling en duurzaamheid.

In "De eigenwijze prullenbak" staat een levendige en ietwat chagerijnige prullenbak centraal. Deze prullenbak heeft een eigen willetje en is vastberaden, hij wil helemaal niets in zijn bak...en Melvin, die begrijpt dat niet. ..recyclen is toch juist leuk?!

Tijdens deze interactieve en leerzame voorstelling voor de groepen 1 tot en met 6 neemt Melvin de kinderen mee op avontuur door middel van interactieve spelletjes, muziek en dans over het feit dat de aarde heel belangrijk is en we er maar een van hebben! Waarom recyclen nodig is en hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. De prullenbak moedigt hen uiteindelijk aan om afval te scheiden, plastic flessen te hergebruiken, papier te recyclen en nog veel meer!

Details
* Speeldata : Vanaf 2 september 2024
* Doelgroep: groep 1 t/m 6
* Duur voorstelling: 40-45 minuten (inclusief klein decor en professioneel geluid tot 300 personen)
* Speelvlak: 4 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog 

Tarieven**
2 shows: €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere shows op dezelfde dag.

Boeken
Ik kijk er met enthousiasme naar uit om bij jullie een fantastische ervaring neer te zetten!
Telefonisch contact vooraf geniet de voorkeur zo kunnen wij direct uw wensen bespreken.

Tijdens de Kinderboekenweek 2023 speelde Melvin 13 maal zijn leerzame voorstelling "ik verhuis'. Hieronder vindt u een review van een de locaties:

Wij hebben de voorstelling als school als heel leuk ervaren. Het paste heel mooi bij ons thema en bij de verhuizing naar de nieuwe school natuurlijk. De kinderen hadden het zichtbaar naar hun zin en ze werden er goed bij betrokken. Ze konden lekker meedansen en meezingen! We kijken er met een heel enthousiast en positief op terug! Nogmaals bedankt!

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Jazeker.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 120 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Melvin Kunst is een veelzijdige artiest en theatermaker met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen. Geïnspireerd door een verhalenverteller die voorstellingen op kastelen gaf, wist Melvin al vroeg dat hij op het podium thuishoorde. Tegenwoordig is hij niet alleen te vinden in zijn eigen shows maar ook als acteur in diverse (pret)parken. Zijn voorstellingen, vaak gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, zijn een mix van educatie en entertainment, waarbij thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod komen. Bezoekers loven Melvin’s energie, het sterke interactieve element, en de educatieve waarde van zijn voorstellingen. Of het nu een dorpsfeest, een familiefestival, of een schoolochtend betreft, Melvin weet zijn publiek altijd te boeien en mee te nemen in zijn verhalen, compleet met muziek, dans, en verrassende interactieve momenten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;