Mash-UP! 'De Popband voor school!'


De band bestaat uit drums, toetsen, gitaar, bas en een zangeres. 

MASH-UP! laat zien hoe popsongs in elkaar zitten. Door nummers te combineren en gebruik te maken van verschillende stijlen, werken ze toe naar een gezamenlijk doel: een nieuwe hit maken! Waar gaat de tekst over, welke instrumenten gaan er spelen, wat spelen ze, welke muziekstijl en welke effecten worden er gebruikt? De leerlingen laten hun voorkeur horen en de band speelt daar live op in! Door verschillende ideeën die tijdens de show zijn gepasseerd te combineren ontstaat er elke voorstelling weer een nieuwe eigen song.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Een live band met een interactieve show op school? MASH-UP! De band bestaat uit drums, toetsen, gitaar, bas en een zangeres. MASH-UP! laat zien hoe popsongs in elkaar zitten. Door nummers te combineren en gebruik te maken van verschillende stijlen, werken ze toe naar een gezamenlijk doel: een nieuwe hit maken! Waar gaat de tekst over, welke instrumenten gaan er spelen, wat spelen ze, welke muziekstijl en welke effecten worden er gebruikt? De leerlingen laten hun voorkeur horen en de band speelt daar live op in! Door verschillende ideeën die tijdens de show zijn gepasseerd te combineren ontstaat er elke voorstelling weer een nieuwe eigen song.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;