Escape Room (KBW 2024) voor bovenbouw


Op zoek naar een unieke, interactieve en verrassende Kinderboekenweek-activiteit voor de bovenbouw? Exclusief via KinderThetaer.nl is de Pop-up Escape Room te boeken. Passend aan het thema ‘Lekker Eigenwijs! 

AGENDA (Bijna 70% van de dagen al volgeboekt) 

7 oktober = Beschikbaar 
10 oktober = Beschikbaar
11 oktober = Beschikbaar
12 oktober = Beschikbaar

I.v.m de vele vraag is het nu ook mogelijk om deze voorstelling buiten de KBW te boeken!

Over de Pop-up Escape Room
Stel je eens voor: een spannend avontuur dat zich afspeelt op school! Laat de leerlingen in een fantasiewereld terecht komen. Waar ze even Lekker Eigenwijs mogen zijn. Want alleen dan komen ze tot de oplossing. 

Ruim 324 jaar geleden sloot een museum vanwege te weinig bezoekers. Er zou een veiling gaan plaatsvinden van alle kunstobjecten. Een bewaker wilde dat het beroemde puzzelschilderij niet naar de veiling ging. En besloot om de (puzzel)stukjes te verstoppen. Alleen zonder te noteren waar de stukjes verstopt zijn. Nu, 324 jaar later heropent het museum. Alleen doordat de bewaker zo eigenwijs is geweest, weet niemand waar de puzzelstukjes van het beroemde puzzelschilderij zijn. De burgemeester heeft hulp nodig om de stukjes te vinden, zodat het schilderij weer bewonderd kan worden.

Maar maak je geen zorgen, als de leerlingen er even niet uitkomen, staat de behulpzame bewaker altijd paraat om te helpen :). Samen werken de leerlingen aan het oplossen van de puzzels. Om zo het puzzelschilderij weer compleet te krijgen. Lukt dat binnen voordat de officiële opening is? 

De Escape Room prikkelt de nieuwsgierigheid, stimuleert samenwerking en laat leerlingen op een interactieve en originele manier bezig zijn met het thema ‘Lekker Eigenwijs’.

Handig om te weten...
•    Ontsnaptijd 25 minuten
•    Groepjes van 6-8 leerlingen, Ca. 7 groepjes per dag
•    Geschikt voor groep 6 t/m 8
•    Met verhaallijn en thema (Acteur/crew aanwezig)
•    Lessen in de klas kunnen doorgaan
•    Voor de tent is een ruimte nodig van 6 bij 4 meter en 3 meter hoogte
•    Vanaf een halve dag te boeken 

Tarieven
Ochtend (09.00-12.00 uur) - € 750,- (4 groepjes van 8 leerlingen)
Hele schooldag - € 995,- (7 groepjes van 8 leerlingen)
2 schooldagen - € 1750,- (14 groepjes van 8 leerlingen)
*Tarieven zijn al incl. reiskosten en BTW 

(Ik) vergeet de onderbouw niet!
Speciaal voor groep 1 t/m 5 heeft Jeffrey Wijkhuisen de voorstelling 'Lekker Eigenwijs in het Museum’. 

Deze pagina wordt de komende maanden aangevuld met foto's/video's van de voorstelling. De foto is nu een impressie gemaakt met AI. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;