Eigenwijs in het Museum Kinderboekenweek 2024


Op zoek naar een verrassende, betoverende en interactieve (goochel)voorstelling voor de Kinderboekenweek? Jeffrey Wijkhuisen komt voor de 4e keer met een speciale voorstelling in het thema van de kinderboekenweek.

Over de voorstelling ‘Lekker Eigenwijs in het Museum’ 
De kinderen zijn de eerste bezoekers van het nieuwe museum genaamd 'Eigenwijsje'. De museumbewaker vertelt hier met trots over. Het is bijna klaar voor de officiële opening, maar er moeten nog regels worden opgehangen. Bordjes zoals "Afblijven," "Niet openen," "Recht houden," "Niet optillen," "Niet lezen" worden opgehangen bij de schilderijen en kunstobjecten.

De bewaker is dol op kunstenaars omdat ze Lekker Eigenwijs zijn! Hij vertelt over een schilderij dat bestaat uit allemaal gekleurde vlakken. Wereldberoemd is dit, omdat de schilder het op zijn eigen manier doet. Hij doet het net even anders dan de rest.

Maar wat zou er gebeuren als de bewaker iets gaat doen wat niet mag? Hij tilt toch een object op, leest een heel oud boek en raakt zelfs het wereldberoemde schilderij aan. Dan belanden de kinderen in een wonderlijke wereld. Iets wat normaal niet kan, kan in het museum Eigenwijsje wel. Objecten zweven en verdwijnen. Er is zelfs een schilderij dat begint te praten…

De bewaker is toch wel blij dat hij even eigenwijs is geweest. Nu zijn ze even in een fantasiewereld geweest, maar was dit nu een droom of werkelijkheid? Aan het einde heeft de bewaker nog een mooie boodschap aan de kinderen.

Waarom de voorstelling van Jeffrey Wijkhuisen?
De expert is in het verzorgen van verhalende goochelvoorstellingen specifiek gericht op kinderen in groepen 1 t/m 5. Niet zomaar trucjes doen, maar verpakt in een verwonderlijk en magisch verhaal.

Jeffrey transformeert de ruimte in een indrukwekkend decor. Zijn interactieve en grappige voorstelling leert kinderen over het onderwerp eigenwijs! Keuze uit een lange of korte versie. En geniet van magische momenten vol plezier en verwondering!

Belangrijk om te weten...
- Bijna 20 jaar in het vak  
- Geeft voorstellingen door heel Nederland
- Keuze uit een voorstelling van 35 of 45 minuten 
- Geschikt voor groep 1 t/m 5, Heeft ook een unieke beleving voor de bovenbouw!
- Groot decor met verrassende effecten, het theatergevoel op locatie 
- Beschikt over eigen geluidssysteem met eventueel geluidscrew
- Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk

Tarieven
Vanaf € 675,- elke extra voorstelling; € 275,-*
*Afhankelijk of geluidscrew nodig is. Tarieven zijn al incl. reiskosten en BTW 

(Ik) vergeet de bovenbouw niet!
De afgelopen jaren had Jeffrey een voorstelling voor de bovenbouw. Dit jaar is hij eigenwijs en komt hij met een unieke belevenis: een Pop-up Escape Room! Een ruimte waarin de kinderen in een fantasiewereld terechtkomen. Uiteraard zal dit aansluiten bij het thema 'Lekker Eigenwijs' en heeft ook als thema een museum. Vraag naar meer informatie in de aanvraag.

Beschikbaarheid 
Boek op tijd de voorstelling; het advies is vóór de zomervakantie. Op dit moment staan er al enkele opties, en ik ben volgeboekt op 2, 3 en 4 oktober. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Deze pagina wordt de komende maanden aangevuld met foto's/video's van de voorstelling. Nu staan er foto's in van voorstellingen van de afgelopen jaren.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;