Kindervoorstelling : De Recycle machine!


Zoekt u een voorstelling voor de onderbouw waarbij de kinderen mee kunnen doen en iets moois leren over de aarde, het milieu en verschillende dieren? Boek de ‘De Recycle Machine’ op uw locatie!

Dit verhaal speelt zich af in Het Feesthotel van directeur Melvin. Op deze bijzondere plek is van alles te leren en te ontdekken.  En dit alles hebben we te danken aan Roger, de avontuurlijke opa van Melvin uit Amerika. Eerst altijd op reis gegaan, toen een feestelijke plek gemaakt om zijn vrienden van de lange reizen uit te nodigen en deze plek ligt nu in handen van zijn kleinzoon Melvin.

En alle verhalen die zijn opa heeft beleefd vertelt Melvin je graag! Melvin weet dankzij opa zoveel over de aarde en het milieu en dat is super leuk! 

Zo heeft zijn opa een hele coole Recycle Machine gemaakt! Deze machine maakt al het oude opnieuw tot iets bruikbaar! Maar hij is kapot……
Enkel met de hulp van alle kinderen krijgen we deze machine, die werkt op menselijke energie, weer op gang!

Uw kinderen zullen tijdens deze voorstelling mogen meezwaaien, klappen, springen en als je het antwoord weet op een van de vele vragen over dieren roep het dan zo luid je kan!

Informatie over de voorstelling:

Het speeloppervlak betreft mimimaal 5 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog vanwege het meegebrachte decor. Ook graag een vrije groep stroom op maximaal 10 meter van de speellocatie welke ik mag gebruiken. 

Prijzen:

€700.00/€950.00 inclusief reiskosten door heel Nederland en België, exclusief 9% btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een klein decor, geluid tot 200 personen.

Deze voorstelling is ook te boeken voor de Nationale Voorleesdagen, afsluiting van het schooljaar of gewoon als leerzame voorstelling op bijvoorbeeld jouw school!

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)

Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!



 

Ik ben Melvin Kunst, acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Suzan op 14 oktober 2022 20:46
Onze groepen 1\/2 hebben genoten. Zeker ook geschikt voor kinderen uit groep 3 en 4. Veel afwisseling, interactie en beweging. Zeker de moeite waard! Bedankt!
door Mirthe op 13 oktober 2022 14:36
Super leuke kinder show! Zelfs als volwassenen werd ik af en toe mee getrokken in de leuke liedjes en dansjes. Er is veel om actief mee te doen en zo iedereen te blijven laten kijken. Het daagt uit en laat de kinderen ook een plekje in de spotlight hebben. En daarnaast ook nog leerzaam.
door Sabine Balster op 07 oktober 2022 07:24
Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z\'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!
;