Circus Tique (schoolvoorstelling)


Tique is een hilarisch blauw mannetje gemaakt van elastieke stof en een theezeef, die in zijn eigen wereld leeft en een eigen taal spreekt. Het is een komische voorstelling gemaakt in het genre 'slapstick'.

Mannetje Tique wordt door fabuleus samenspel door twee spelers tot leven gebracht. De magie van het poppenspel, de interactie met publiek en de personages die de spelers zelf spelen, zorgen samen voor een voorstelling vol humor.

Circus Tique (geschikt voor Kinderboekenweek)

In Circus Tique wil Tique circusartiest worden en graag in het middelpunt staan.
Maar niet alles wat eigenwijze Tique wil, lukt…
Met vallen en opstaan weet hij zich uit benarde situaties te redden.

Tique is de winnaar van het TV-programma Popster, een talentenjacht voor poppenspelers. Zie onderaan deze pagina de link naar verschillende filmpjes. 

Theater Tique kan praktisch overal spelen. Op scholen, theaters of buiten op straat! Theaer Tique beschikt over eigen geluid, enkel een stroompunt is noodzakelijk. 

De voorstelling kent ook een versie voor Sinterklaas en Kerst. Door de beeldende kracht van het verhaal is de voorstelling ook zeer geschikt voor kinderen met een taalachterstand en slechthorenden.

Wegens zichtbaarheid is de voorstelling geschikt voor maximaal 100 bezoekers per keer.

Schoolvoorstelling (max 100 leerlingen per keer)
40 minuten 
1x €765, 2x €1085, 3x €1455
(exclusief reiskosten en 9% BTW)
voor voorstellingen op dezelfde datum en locatie
Met kleine scholen blijven we graag meedenken over passende oplossingen, stuur vrijblijvend een bericht. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater Tique is een professioneel theatergezelschap dat in 2011 is opgericht door Daphne Zandberg. Met het blauwe mannetje Tique maakte ze naam en faam door het winnen van tv-programma Popster, een talentenjacht voor poppen.

Theater Tique speelt diverse voorstellingen waarbij de verbeeldingskracht centraal staat. 
Door eenvoud en krachtig samenspel komen de poppen van Theater Tique tot leven. Met verhalen over samenwerken, humor, tegenslag, emoties, vriendschap, liefde, plezier, fantasie, dromen en nog veel meer.

Voorstellingen van Theater Tique kunnen op elke locatie spelen. Van gymzaal tot theater, in bibliotheek of buiten op straat. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;