Sinterklaas en de gulzige gastheer


De gastheer van de feestzaal heeft alles helemaal in orde. Alles is klaar om de Sint te ontvangen. Ook die heerlijke pepernoten voor de Sint.
Wat zou hij graag zelf eens op de stoel van de Sint willen zitten en iedereen gelukkig maken. Als Sinterklaas verdwaald blijkt te zijn zoekt Piet een hulpSint. Dat is de kans voor de gastheer om eindelijk zijn droom waar te maken. Totdat de echte Sint toch opdaagt. 

Een geweldig vrolijke, spannende voorstelling over en met Sinterklaas. Meezingen met liedjes. Meeleven met alle spannende gebeurtenissen. En uiteindelijk meebewegen met de avonturen van de Sint. Kortom een groot feest. Kom de echte Sint en Piet begroeten.

Iwan Dam, Helmer van de Sar en Marc Heijboer zijn de drijvende kracht achter dit sintspektakel. Geheel Corona proof zochten zij een oplossing om alle kinderen toch het feest van Sinterklaas mee te laten maken. 

Door de 1.5 meter afstand die we van elkaar moeten houden kan de Sint dit jaar niet (op een normale manier) in de klassen en thuis bezoeken brengen. Door het publiek geplaceerd plaats te laten nemen kunnen we deze 1.5 meter wel waarborgen. (Mits genoeg ruimte) En zo zittend geniet je van alle types die deze theatervoorstelling biedt. 

Voor scholen is het mogelijk een kort bezoek te brengen aan een paar klassen. Maar kinderen kunnen niet bij de Sint en Piet dichtbij komen. 

Aantal personen: 3 acteurs 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Kleinkunstenaar Iwan Dam is een theatrale duizendpoot. Zo was hij afgelopen 5 jaar Buurman in de theatervoorstellingen van Buurman en Buurman en toert hij met zijn eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. Hij speelt improvisatie cabaret en schitterde in musicals.

Bij jeugdprogramma’s op TV is hij een vaak gevraagde gast;  Zapp Detective, Betreden op eigen risico, Willem Wever en voorheen Zapp Delict.  Verder speelde hij in series als Flikken Maastricht, GTST , Moordvrouwen  en diverse reclames.

Als mede organisator van het Amsterdams Jeugdtheater collectief (AJTC) ontwikkelde hij verschillende festivals  en (corona veilige) theaterconcepten. 

Samen met theatergroep Wijland (Helmer van der Sar en Marc Heijboer)  werkt hij nu samen in een spetterende sinterklaas voorstelling.  De muzikale en cabareteske manier van kindertheater, die Iwan maakt , sluit wonderlijk aan bij de slapstick achtige acteerstijl van Wijland.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;