Sinterklaas en de gulzige gastheer


De gastheer van de feestzaal heeft alles helemaal in orde. Alles is klaar om de Sint te ontvangen. Ook die heerlijke pepernoten voor de Sint. Wat zou hij graag zelf eens op de stoel van de Sint willen zitten en iedereen gelukkig maken.

Als Sinterklaas verdwaald blijkt te zijn zoekt Piet een hulpSint. Dat is de kans voor de gastheer om eindelijk zijn droom waar te maken. Totdat de echte Sint toch opdaagt. 

Een geweldig vrolijke, spannende voorstelling over en met Sinterklaas. Meezingen met liedjes. Meeleven met alle spannende gebeurtenissen. En uiteindelijk meebewegen met de avonturen van de Sint. Kortom een groot feest. Kom de echte Sint en Piet begroeten.

Iwan Dam, Helmer van de Sar en Marc Heijboer zijn de drijvende kracht achter dit sintspektakel. Het feest waar iedereen ieder jaar weer blij van wordt.

Voor scholen is het mogelijk dat Sint en Piet een kort bezoek aan de klassen brengt.

(voor een ander geweldig interactief avontuur; Bekijk Het mysterie van de verdwenen zak van Sinterklaas.  https://tinyurl.com/y9meh3wd  )

Aantal personen: 3 acteurs 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Officieel ben ik een kleinkunstenaar maar eigenlijk voel ik me een theatrale duizendpoot. Zo was ik afgelopen 5 jaar Buurman in de theatervoorstellingen van Buurman en Buurman en toer ik met eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. Ik speel improvisatie cabaret en als het kan schitter ik in musicals.

Bij jeugdprogramma’s op TV ben ik vaak gast;  Zapp Detective, Betreden op eigen risico, Willem Wever en voorheen Zapp Delict.  Verder speelde ik in series als Flikken Maastricht, GTST , Moordvrouwen  en diverse reclames.

Als mede organisator van het Amsterdams Jeugdtheater collectief (AJTC) ontwikkel ik verschillende festivals  en theaterconcepten. 

Samen met theatergroep Wijland (Helmer van der Sar en Marc Heijboer)  hebben we een spetterende sinterklaas voorstelling gemaakt.  Waar we zelfs nog huisbezoeken mee gedaan hebben.  De muzikale en cabareteske manier van kindertheater, die ik maak , sluit wonderlijk aan bij de slapstick achtige acteerstijl van Wijland.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;