De Kleutershow - Interactief muziektheater


De Kleutershow

De kleuter is een uniek wezen: een wereld vol onbegrensde fantasie, veel beweegdrang, spontaan reagerend, onbevooroordeeld genietend. De Kleutershow sluit daar perfect op aan.
Met een afwisselende theatervoorstelling vol liedjes, muziek en interactie neemt Tijl Damen zijn kleuterpubliek bij de hand. Voorstellingen op maat, thema naar keuze.

Tijl schreef al tientallen liedjes voor kleuters die op veel scholen in Nederland gebruikt worden. Tijdens de voorstelling wisselen aanstekelijke liedjes, muzikale en grappige acts elkaar af, waarbij het publiek telkens actief betrokken wordt: in de handen klappen, met de voeten stampen, springen, zingen, uitbeelden, zelf muziek maken en nog meer. Tijl stelt een voorstelling op maat samen om aan te sluiten bij een actueel thema of project.

Praktisch:
- Voorstelling kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
- Tijl Damen beschikt zelf over licht en geluid.
- Geschikt voor grote en kleine groepen.

Kosten: 
- 1 voorstelling ca. 975,-
- 2 voorstellingen ca. 1600,-

Over Tijl Damen:

Tijl Damen tourt al 15 jaar rond met zijn interactieve, muzikale theatervoorstellingen in heel Vlaanderen en Nederland. Met 250 voorstellingen per jaar is hij een graag geziene gast op veel basisscholen en in het speciaal onderwijs. Daarnaast speelt hij in theaters op festival en bij tal van evenementen. Tijl werkte ooit zelf als (kleuter)leerkracht. Een pré als het aankomt op het begrijpen en aanvoelen van zijn publiek.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;