Feest Tralala - interactief muziektheater


Een vrolijke, muzikale voorstelling vol feestelijke liedjes en veel interactie met het publiek.

Deze voorstelling is heel geschikt als peutervoorstelling of als kleutervoorstelling in het theater, bij de bibliotheek, op de peuterspeelzaal of de basisschool.

Over de voorstelling:
Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Wat weten kinderen eigenlijk van een feestje organiseren? Wat hoort daar allemaal bij? Wat heb je ervoor nodig? Wat doe je tijdens een feestje? En wat vooral niet? Tijdens deze vrolijke voorstelling vol aanstekelijke liedjes, grappige acts en live muziek wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken: springen, dansen, zingen, uitbeelden, een rol spelen en meer. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Praktisch:
- Geschikt voor 2-12 jr.: peutervoorstelling, kleutervoorstelling, voorstelling voor de hele school.
- Lengte voorstelling: ca. 45 min.

Indicatie van de kosten (scholen/kinderopvang):
- 1 voorstelling € 950,- Euro
- 2 voorstellingen: € 1500,- Euro 
- Incl. licht/geluid, excl. 9% btw.
In heel NL en BE worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Prijzen voor theaters/evenementen: Op aanvraag

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;