De Vliegende Hollander


Theatergezelschap Mar&Co

De Vliegende Hollander

Wie kent het verhaal niet: “Een spookschip die voer over de woeste wateren bij Kaap de Goede Hoop”. Alleen dit keer gaat het anders… Kom kijken en luisteren naar deze bijzondere versie van De Vliegende Hollander! Vlieg uuuhh vaar jij mee?

Een vreemde vliegensvlugge voorstelling waarbij jij misschien wel wordt verleid om mee te doen!

De voorstelling is gebaseerd op het principe van improvisatietheater voor en met kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor hun ouders/volwassenen zeer geschikt !

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds februari 2005 ontwikkelt en produceert Marco van Veldhuizen met zijn Theatergezelschap Mar&Co voorstellingen, die mede gebaseerd zijn op improvisatie voor en met kinderen. Een aantal bekende voorstellingen zijn Improela, Zoo(i)!, Zeemeerminge en Zoemmmmm! (geïnspireerd door het verhaal van Eric of het Klein Insektenboek). Deze zijn o.a. gepresenteerd als activiteit bij tentoonstellingen van het Museon in Den Haag. Daarnaast verzorgt het gezelschap Hotspot Speed Tours, thematische Weetjes Warming Up’s en andere verrassende theatrale activiteiten in samenwerking met o.a. Museon, Dunea, Simavi en WNF. De spelers van Mar&Co zijn geroutineerde improvisatoren van verrassende pluimage en onbeperkte mogelijkheden. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;