Willem Junior


Wilhelmus va-han Na-ha-sau-we | Ben ik van Duitse bloed'

Duitse bloed? Maar Willem is toch Willem van Oranje?

Onze Vader des Vaderlands ?

Wat heeft Duitsland daar mee te maken? (En hoe zat het ook alweer met die Spaanse Koning?) En als hij Willem de Zwijger heet, waarom praat hij dan zo veel? En hoe komt het toch dat we bij elke voetbalwedstrijd een lied over hem zingen?

In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd, waar ze de jonge Willem ontmoeten en waar ze de mysteries proberen te ontrafelen rondom deze 'Grootste Nederlander Aller Tijden', waar we allemaal ooit van gehoord hebben, maar waar we eigenlijk niet zo heel veel van weten.

Een energieke jeugdvoorstelling, vol humor, leuke liedjes, spannende momenten, waar je uiteindelijk misschien nog wat van opsteekt, dat is mooi meegenomen!

 

Speciale school editie!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater in School (TIS) is een impresariaat voor schoolvoorstellingen voor kinderen/ leerlingen in de leeftijd van 4-18 jaar (Primair- Voortgezet- en Middelbaar Beroepsonderwijs).

Het impresariaat vertegenwoordigt professionele gezelschappen uit alle theaterdisciplines, die educatie bewust onderdeel maken van hun voorstellingen.

Van klaslokaal tot speelzaal, van aula, gymzaal tot theaterzaal. In slechts 4 stappen kan een school, een cultuurpunt (intermediair) of theater een voorstelling boeken. Veel voorstellingen hebben eigen lesmateriaal of er is verdieping mogelijk middels aanvullende workshops.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;