De betoverende bibliotheek...lekker eigenwijs


De Betoverende Bibliotheek maakt lezen weer leuk, ook tijdens Kinderboekenweek 2024!

In een boek is alles mogelijk, zo worden kinderen helden, wordt Daantje wereldkampioen en verslaan ridders draken. Maar stel je eens voor … een magische bibliotheek met alle denkbare boeken ooit geschreven en een uiterst vriendelijke bibliothecaris. Jacob de eigenaar van deze zonderlinge boekenverzameling, neemt het publiek mee in de betoverende wereld van boeken.

Ook voor hém heeft een boek soms nog talloze geheimen! Want wat  zou er gebeuren wanneer één van de boeken er zelf voor kiest om niet gelezen te willen worden? Als een boek ineens emoties lijkt te hebben en lekker eigenwijs besluit om zich gesloten te houden? Tijdens deze Kinderboekenweek maken de jeugdige kijkers dit mysterie zelf mee!

De voorstelling ‘De Betoverende Bibliotheek’ voert toeschouwers mee naar een droomwereld vol verhalen. Op ieder moment van het jaar, met elke gewenste inhoud. Dus ook passend bij het thema van de Kinderboekenweek 2024: Lekker eigenwijs!

•             Het is een unieke, magische en interactieve voorstelling van 20 tot 75                      minuten

•             Geschikt voor bijna elke locatie

•             geluid en decor*

•             Betoverend voor jong & oud

•             Een publiekstrekker

Indien u kiest voor 1 verhaal is er de mogelijkheid dit verhaal meerdere keren op 1 dagdeel te spelen en maakt het daarmee geschikt voor uw event waarbij er een doorloop van gasten is.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;