Schoolvoorstelling met Quintus de paarse goochelaar


Deze jeugdvoorstelling heeft een interactief karakter. Dat wil zeggen dat zo nu en dan een kind uit het publiek mag helpen met de goochelkunst. Quintus is de sympatieke goochelaar die met gepaste humor zijn kunsten vertoond, op vele momenten samen met de kinderen. Het repertoire is geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar, maar zeker ook indrukwekkend voor volwassenen. Een echte familievoorstelling dus. Voorstelling kan in het Nederlands en Engels gebracht worden.

De voorstelling kan desgewenst gecombineerd worden met een workshop goochelen. Hier leert Quintus de kinderen goocheltrucs die goed in elkaar zitten, maar niet al te moeilijk zijn. Zo kunnen de kinderen naderhand hun familie, vriendjes of docent verbazen!
Ook leert men om zich te presenteren, fantasie te gebruiken en komen sociale vaardigheden aan bod.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Quintus van Amstel (1982) is de zoon van de goochelaar Aubrey van Amstel. Hierdoor kwam hij al jong in aanraking met de goochelkunst. Zijn achtergrond van fysieke komedie zorgt ervoor dat zijn theatrale benadering geheel anders is dan wat men gewend is van een goochelaar.

Dankzij zijn technische vaardigheid en originaliteit binnen de goochelkunst is Quintus nu meervoudig Nederlands kampioen straatgoochelen.

Quintus is als entertainer bevind een parmantige verschijning die zijn toeschouwers flexibel weet te betrekken bij zijn magische acts.

Quintus studeerde tevens beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Behalve schilderijen, tekeningen en keramiek ontwerpt en vervaardigt hij zelf zijn attributen en kostuums voor zijn voorstellingen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;