De Kerstmachine


Professor Cool wil een machine uitvinden die voor kerstsfeer gaat zorgen. Dat is hard nodig, want de professor is daar zelf niet zo goed in- en nog belangrijker: professor Koek komt langs met kerst! Professor Cool is al een tijdje stiekum verliefd op haar, en dus wil hij een goede indruk maken… Maar gaat dat ook lukken?

En wat doen die geheimzinnige pakjes bij de machine? Uiteindelijk ontdekt Professor Cool met de hulp van de kinderen wat écht voor kerstsfeer zorgt, en dat is toch iets heel anders dan hij van tevoren dacht…

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, volop interactie en een duidelijke boodschap.

Deze kan in overleg aangepast worden. Bijvoorbeeld wanneer u een speciaal thema heeft.  


PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling: Ongeveer 60 minuten

Leeftijd: 4 - 11 jaar

Afmetingen podium: Minimaal 7 meter breed en 4 meter diep

Opbouw: 1,5 uur

Kosten: 375 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km vanuit Zwolle)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Professor Cool is het alter-ego van Jenne Minnema. Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Vanaf 2000 ben ik dat vorm gaan geven met een kindertheater, eerst samen met een vriend, later alleen. Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;