Wat wil je worden?


Wat wil jij nou worden als je later groot bent jongen?...
Dat is een vraag die mijn opa mij stelde toen ik klein was en tijdens de Kinderboekenweek van 2021 heb ik dat op 12 verschillende scholen eens gevraagd en laten zien dat werken harstikke gaaf is! Daarom is deze voorsteling nu weer beschikbaar!

Dit verhaal speelt zich af in het Feesthotel van directeur Melvin. Deze geweldig leerzame plek heeft Opa Roger aan Melvin gegeven en nu is hij de baas.
Maar die vraag van opa 'wat wil je worden' zit nog altijd in zijn hoofd en daarom heeft Melvin een idee!

Hij gaat laten zien welke beroepen hij nog meer super leuk zou vinden om te doen als hij geen hotel had en directeur zou zijn. Maar alleen kijken en luisteren zou saai zijn...toch...

We gaan er een feest van maken waarin de kinderen mee mogen doen! Zo leren ze spelenderwijs over beroepen. De brandweerman gaat samen met de kinderen het brandspel spelen, de schoonmaakster zingt de schoonmaak-opera en de Goochelaar moet nog even oefenen met goochelen ben ik bang...EN NOG VEEL MEER!

Doelgroep: groep 1 tot en  met 6

Wat zijn de kosten?
Wij zorgen voor een mooie voorstelling die gespeeld kan worden op locatie tegen een goede prijs. Korting is enkel mogelijk bij het boeken van meer dan 1 voorstelling. 
Een voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en is altijd inclusief klein decor en professioneel geluid tot 250 personen.

3 shows : €275 per show
2 shows : €375 per show
1 show  : €575 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere shows op dezelfde dag.

Succes met het invullen van het formulier! Ik breng graag mijn enthousiasme over tijdens een show op uw locatie!

Veel gestelde vragen:

- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Nee, helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Melvin Kunst is een veelzijdige artiest en theatermaker met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen. Geïnspireerd door een verhalenverteller die voorstellingen op kastelen gaf, wist Melvin al vroeg dat hij op het podium thuishoorde. Tegenwoordig is hij niet alleen te vinden in zijn eigen shows maar ook als acteur in diverse (pret)parken. Zijn voorstellingen, vaak gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, zijn een mix van educatie en entertainment, waarbij thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod komen. Bezoekers loven Melvin’s energie, het sterke interactieve element, en de educatieve waarde van zijn voorstellingen. Of het nu een dorpsfeest, een familiefestival, of een schoolochtend betreft, Melvin weet zijn publiek altijd te boeien en mee te nemen in zijn verhalen, compleet met muziek, dans, en verrassende interactieve momenten.

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Gerritje van Beek op 01 december 2023 11:52
Deze voorstelling is zeer divers, bevat grappige onderdelen en veel interactieve voor alle kindjes! Wij hebben destijds genoten van de show. Bedankt!
;