Egel en de Trollenbol


Een kleurrijke en humoristische poppenvoorstelling met aanstekelijke liedjes voor kinderen vanaf 4 jaar. In het bos is een grote trol gekomen die aan niemand anders kan denken dan aan zichzelf. Als er in het bos water tekort dreigt eist hij het enige bosmeer op, helemaal  voor zichzelf alleen. Gelukkig is er de dappere egel die weliswaar klein is maar ook erg slim. Hij houdt van zingen en is voor niemand bang want hij heeft stekels!. Lukt het egel om de trol eens iets anders te laten denken dan "ikke ikke ikke"? Komt dit komische verhaal in het poppentheater tot een goed einde?  

Max Verstappen is één van de bekendste poppenspelers van Nederland. Informatie over hem is o.a. te vinden op Wikipedia.

Bechikbaarheid op aanvraag en in overleg. Prijs: € 575,- extra optredens: (zelfde dag/plek) € 275,- incl BTW. Reiskosten zijn € 0,45 p/km gerekend vanaf postcode 1019KN. Parkeerkosten boven € 10,- worden in rekening gebracht. Voor België en de waddeneilanden geldt een toeslag.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Poppenspeler / poppenmaker Max Verstappen uit Amsterdam speelt met zijn poppentheater op scholen, in kleine zalen, op kinderdagverblijven en op vakantieparken in binnen- en buitenland. In zijn gespecialiseerde atelier bouwt hij poppen voor tv producties, theatergezelschappen, musicals, attractieparken en commercials. Zijn vakmanschap is,
met ruim 25 jaar ervaring, volstrekt uniek!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;