Wij gaan verhuizen!


LET OP: Deze voorstelling is alleen nog in 2024 te boeken!

Over de voorstelling...
De kinderen ontmoeten de twee broers Jeff en Matt tussen de verhuisdozen. De broers delen in het nieuwe huis een slaapkamer, die nog ingericht moet worden. Jeff is wel klaar voor een nieuw avontuur, maar Matt vindt het vooral erg wennen. De kat, de planten en de meubels zijn hetzelfde. Het trapje naar de voordeur, het uitzicht vanuit het slaapkamerraam en de buren zijn anders.

De broers betrekken de kinderen bij hun zoektocht naar het thuisgevoel. Ze vragen de kinderen naar hun gewoontes thuis, of ze taken hebben en welk uitzicht zij gewend zijn. Tijdens het praten met de kinderen en uitpakken van verhuisdozen, komen de broers verbluffende goocheltrucs tegen!

Jeffrey Wijkhuisen brengt een voorstelling vol verrassingen en humor. Op speelse wijze switcht hij van de ene broer naar de andere, en verwondert hij het publiek met interactieve goocheltrucs.

Heb je al vaker een goochelvoorstelling van Jeffrey Wijkhuisen geboekt? Deze voorstelling is helemaal nieuw! Nieuw decor, nieuw verhaal en nieuwe trucs. Geen enkele truc heb je in een andere goochelvoorstelling van Jeffrey gezien. 

Advies Leeftijd: 4-9 jaar (Groep 1 t/m 5) 
Duur voorstelling: ca. 45 minuten 
Speelvlak: Minimaal 5 bij 4 meter (2,5 meter hoogte) 
Tarief: € 675,- (allin)  

Waarom boeken?
> Het gevoel van theater, er zal een mini-theater worden opgebouwd in bijv. de gymzaal. 
> Deze voorstelling is interactief en grappig
> Meerdere voorstellingen boeken achter elkaar is mogelijk 

Wil je de voorstelling boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Evelyne (school) op 15 januari 2024 12:37
Goochelaar Jeffrey is een aangename man om mee te communiceren. Het contact vooraf verliep zeer vlot! Het is duidelijk wat hij verwacht of nodig heeft om de voorstelling te laten plaatsvinden. Wij vonden het een zeer fijne voorstelling. Hij is goed voorbereid en neemt de kinderen mee in de magische wereld van goochelen. Het boeken waard!
;