Paniek in de kerstfabriek -Kindervoorstelling


Wil je het theater op locatie beleven? Boek deze grappige en interactieve voorstelling. 

Paniek in de kerstfabriek
Jeff & Matt (fabrieksmedewerkers) zijn bezig om de kerstballen machine te controleren. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brandt. Alles loopt perfect. Plots krijgen ze een telefoontje van de kerstman. Ze hebben een grote bestelling ontvangen van wel 1000 kerstballen. 

Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaan draaien.  Zodat de bestelling optijd klaar staat? 

Het is een interactieve en komische kindervoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de kinderen, maar dan op locatie.

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Aantal spelers: 2 spelers
Doelgroep: Leerlingen van groep 1 t/m 4. Leeftijd kinderen ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 4 meter. 
Locatie: Binnen
Geluid: maximaal 125 kinderen (zonder geluidscrew), vanaf 125 kinderen (met geluidscrew) 

Waarom deze voorstelling boeken?
Boek deze voorstelling als afsluiting van het jaar op school (kerstfeest). Je kan de voorstelling ook boeken voor op een kerstmarkt/event. 

Jeffrey Wijkhuisen, verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 850,- (incl. reiskosten en BTW)

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Ilse (school in België) op 30 november 2023 16:43
Het contact vooraf verliep alles correct, er werden duidelijke afspraken gemaakt en voor zover ik weet is alles juist geregeld (was zelf niet aanwezig). De voorstelling zelf duurde net lang genoeg, de kleuters waren betrokken bij het verhaal. We zagen dat de kinderen enorm veel plezier aan beleefden en dat is tenslotte waar het om draait.
;