Illusionist Nigel | MAGIC SHOW


In deze voorstelling ( 25-30 minuten) laten Nigel en zijn lieftallige assistente meerdere diciplines zien op het gebied van magic. Een leuke, vlotte maar ook interactieve show vol speciale effecten en spectaculaire illusies. Een stukje geschiedenis van de goochelkunst komt ook aan bod. Als speciale eind act is er een mogelijk om een directeur, docent of conciërge te laten verdwijnen/verschijnen. 

Prijs: 550 euro (2de of 3de show op dezelfde dag is 250 extra)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Nederlands Kampioen Illusionisme 2022-2023.

Op elf jarige leeftijd raakte, de in Maastricht geboren, Nigel verwonderd door een goochelend klasgenootje. Sindsdien is hij gepassioneerd geraakt en wilde hij niets liever doen dan zelf goochelen. Al snel raakte hij op hoger niveau en stroomde de boekingen binnen. Dit verschilde van bedrijfsfeesten tot tv shows, waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4) en tenslotte een eigen show!

Deze zomershows keren jaarlijks terug in het prachtige Openluchttheater Valkenburg. 

In oktober 2022 deed Nigel met zijn team mee aan de NMU goochelwedstrijd. Met onder andere Hans Klok in de jury werden zij uitgeroepen tot 'Nederlands Kampioen Illusionisme'. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;