Twee Vechtende Eekhoorntjes 🐿️ (prentenboek)


De eekhoorntjes Eduard en Reinier zijn druk bezig om hun wintervoorraad te verzamelen. Plots valt hun oog op de állerlaatste dennenappel in het bos. In het spannende gevecht dat volgt gaan de eekhoorntjes zelfs zo ver dat ze hun eigen leven in gevaar brengen om de dennenappel te bemachtigen. Als dat maar goed gaat...

 

Met veel plezier presenteert Heet Zand haar eerste voorstelling! "Twee Vechtende Eekhoorntjes" naar het prentenboek van Rachel Bright.

Prijs per voorstelling:

1: €850,- | 2: €1100,- | 3: €1350,-

*Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

**Bij de voorstelling ontvangt u een lesbrief over de twee vechtende eekhoorntjes. Hiermee kunt u met de klas een nagesprek voeren om te reflecteren op de verschillende thema's uit de voorstelling. 

Zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Heet Zand is een professioneel theatergezelschap dat in 2023 is opgericht door Bas Vollebregt.

Heet Zand speelt diverse voorstellingen waarbij de kruisbestuiving tussen verschillende doelgroepen centraal staat. 
Met een sprekend decor en prachtige liederen komen de voorstellingen van Heet Zand tot leven. Met verhalen over eenzaamheid, humor, tegenslag, emoties, vriendschap, fantasie, dromen en nog veel meer.

Voorstellingen van Heet Zand kunnen op elke locatie spelen. Van gymzaal tot theater, in bibliotheek of buiten op straat. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;