De Rattenvanger van Hamelen (4+)


Het sprookje van de gebroeders Grimm, maar dan net even anders.
In Hamelen hebben de grote mensen allemaal haast. Haast, haast, haast. Elke dag weer. Zelfs geen tijd om rustig te eten, om hun ontbijtspullen op te ruimen, om alle troep die ze op straat weggooien, op te ruimen. 
En dus wordt het een vieze stad, een stad vol.....ratten!
Hoge beloning voor wie de ratten verjaagt.
De rattenvanger komt en verjaagt de ratten. Maar...... dan houden de mensen van Hamelen zich niet aan de afspraak en leert de rattenvanger ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Geen zorgen; in deze versie komen de kinderen wél thuis.
Een voorstelling met "betoverende" muziek.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Al sinds 1990 maak ik verteltheatervoorstellingen voor alle leeftijden.  Vanaf 1999 ful-time.
Met name bewerkingen van beroemde kinderboeken, maar ook sprookjes als de Rattenvanger van Hamelen en De Bremerstadsmuzikanten.
Hit? De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, naar de bestseller van Jonas Jonasson. Daarvan 2 voorstellingen. Een 7+ en een volwassenversie.
Daarnaast speel ik vertelvoorstellingen voor volwasenen over diverse onderwerpen, ben regelmatig betrokken bij herdenkingen in Kamp Westerbork. (werd in 2007 onderscheiden voor Binnen de Poorten 1943-1945). Speel op festivals en scholen in binnen- en buitenland. 
Door de vakjury unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen in 2016
Gastdocent, coach van vertellers, meegwerkt aan DVD's voor het onderwijs, TELEAC. Was te zien bij Omroep Gelderland als een van de vertellers in het programma 'Een wagen vol verhalen." , waarvan veel verhalen nog veel op YouTube te vinden zijn.
Mijn doelgroep reikt van 4 jaar t/m 100 en meer, scholen, bedrijven ,theater. Globaal speel ik 13 verschillende voorstellingen die allemaal geboekt kunnen worden. Combinaties van voorstellingen op 1 dag voor diverse leeftijdsgroepen kan ook.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;