De Bremerstadsmuzikanten


De Bremerstadsmuzikanten
Verteltheater
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Bibliotheek
Gelderland
€ 350 tot € 450
4 tot 99 jaar

De Bremerstadsmuzikanten is een bewerking van het bekende sprookje van de gebroeders Grimm.

De oude koning heeft er geen zin meer in! Prins Pietertje moet nmaar koning worden. Ter ere van de neiuwe koning wordt er een zangfestival gehouden. iedereen mag mee doen.

Iedereen? denkt de ezel. "Dan ik ook!" 
Ezel zong altijd al graag. Ihh Ahhh, ik zing de hele dag. Ihhh Ahh Ik zing de hele dag!"

En zo gaat ezel op weg naar Bremen om mee te doen met het zangfestival.
Maar voor het zover is, ontmoet hij eerst nog een paar vrienden, krijget het aan de stok met een roversbende én vindt iets waar de oude konibg heel blij van wordt.

 

Een vrolijke meespeelvoorstelling, voor iedereen vanaf 4 jaar.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al sinds 1990 maak ik verteltheatervoorstellingen voor alle leeftijden.  Vanaf 1999 ful-time.
Met name bewerkingen van beroemde kinderboeken als Scheepsjonegns van Bontekoe, Brief voor de Koning, Erik of het klein insectenboek en nog meer. Nieuwste voorstelling De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, naar de bestseller van Jonas Jonasson. Daarvan 2 voorstellingen. Een 7+ en een volwassenversie.
Daarnaast speel ik vertelvoorstellinegn voor volwasenen over diverse onderwerpen, ben regelmatig betrokken bij herdenkingen in Kamp Westerbork. (werd in 2007 onderscheiden voor Binnen de Poorten 1943-1945). Speel op festivals en scholen in binnen- en buitenland. 
Daarnaast diverse keren genomineerd als Verteller van het jaar.
Gastdocent, coach van vertellers, meegwerkt aan DVD's voor het onderwijs, TELEAC. Momenteel te zien bij Omroep Gelderland als een van de vertellers in het programma Een wagen vol verhalen." 
Mijn doelgroep reikt van 4 jaar t/m 100 en meer, scholen, bedrijven ,theater. Globaal speel ik 13 verschillende voorstellingen die allemaal geboekt kunnen worden. COmbinaties van voorstellingen op 1 dag voor diverse leeftijdsgroepen kan ook.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen