Wanda, de walvis en het plasticmonster


Wanda, de walvis en het plasticmonster
Kindervoorstelling
Poppentheater
Muziektheater
Verteltheater
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Particulieren
Speel en pretparken
Theater
Utrecht
€ 250 tot € 400
2 tot 7 jaar

Wanda woont met haar vader en moeder in een huisje aan zee. Haar vader is visser, en haar moeder werkt bij de reddingsbrigade. Als haar vader naar zee gaat om te varen gaat Wanda met haar moeder naar  het strand. Misschien ziet ze daar haar beste vriend Wallie de walvis wel! Maar plots steekt er een enorme storm op op het strand! Snel gaat Wanda naar huis, en Wallie terug in zee.  Als de storm is gaan liggen gaat Wanda snel kijken wat er is aangespoeld en aangewaaid op het strand. Maar wat is dat? Allemaal plastic op het strand? En waar is haar vriend Wallie de walvis gebleven?

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Poppentheater Emma’s Muzikale Verhalen uit Utrecht

Emma’s Muzikale verhalen is een kleinschalig en interactief poppentheater van muzikante, docent en poppenspeelster Emma van Dobben. Ze speelt oude en nieuwe verhalen met zelfgemaakte poppen en decors. In de voorstellingen zit altijd veel muziek en wordt gespeeld op verschillende instrumenten bijvoorbeeld accordeon, of in de middeleeuwse voorstelling zelfs een draailier en eenhandsfluit.

Ook is de mogelijkheid om een muziekworkshop te boeken, of Emma als rondlopende troubadour op een bijvoorbeeld een festival. Met verschillende instrumenten brengt ze liederen ten gehore, waar de kinderen ook altijd bij kunnen helpen met een van de instrumenten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen