Jut en Julia (in een Theaterwagen)


De Voorstelling (8 x 20 minuten in eigen Theaterwagen)
In een onbestemd verleden, tussen haar verzameling gejutte spullen, wacht een vrouw op een man. Lang geleden is hij weggevaren. Ze knoopt de dagen aan elkaar, wachtend, wachtend. Ze loopt speurend langs het strand en ziet in elke vondst een teken, een boodschap. Elke fles kan een brief bevatten, elk stuk hout vertelt een verhaal…over hem.
En dan zijn we mee op reis. Gejutte spullen komen tot leven. Even zijn ze bij elkaar. Mooie, vrolijke, spannende belevenissen. Hoor de meeuwen krijsen en proef het zoute water. Tot we worden teruggeworpen. Was het echt, was hij hier, komt hij terug? Of loopt ze morgen weer langs het strand?
De voorstelling is een combinatie van theater, vertelling en beeldend spel met gejutte strandvondsten.

Voor Onderwijs:
6 x voorstelling (20 min) met aansluitend een workshop (15 min) in de theaterwagen
De workshop (alleen bij Onderwijs) heeft als thema: het gebruik van decor, licht en muziek in de voorstelling. Aan het eind spelen de
kinderen zelf de onderwater scene of de stormscene met eigen gemaakte geluidseffecten. Na afloop krijgen de kinderen een kleurplaat van het decor van Jut en Julia. De opdracht is de kleurplaat in te kleuren in een lichtstand van de voorstelling.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Linda en Roel op 02 juli 2022 18:19
Vanmiddag, onverwacht een pareltje ( Jut en Julia) gezien. Nogmaals bedankt.
;