Prins Roland en de boze elfenkoning


Een spannend, grappig en interactief 'middeleeuws' verhaal begeleid met harpspel.

Prins Roland's zuster wordt door de bboze elfenkoning ontvoerd. Eerst gaan zijn broers op pad naar het elfenland maar komen niet terug. En dan gaat Prins Roland met de zegen van zijn moeder de koningin, met magische zwaard van zijn vader en de instructies van de wijze tovenaar Merlijn, op pad.  Op zijn kleine, beetje dom uitziende zwarte paard, met korte poten, hangoren, schele ogen en roze strikjes in het haar... ( dit riedeltje komt steeds terug en wordt al snel door de kinderen opgepikt... het publiek roept ...en : 'Roze strikjes in het haar!' ...

Er gebeurt van alles en uiteindelijk komt alles goed...  Spanning en humor wisselen elkaar af en regelmatig is er interactie ... wat deze voorstelliing tot een groot succes maakt al vele jaren! 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Bijna 30 jaar geven we voorstellingen in binnen- en buitenland Verteltheater met harpbegeleiding maar ook poppentheater met spel voor en achter de kast. 

Veel in historische thema's gewerkt van prehistorie, Indianen, Grieken en Romeinen, Kelten en Germanen... van Vikingen en Middeleeuwen en tot ver in de wolken van het sprookjesland...  Muziektheater : Vlaamse doedelzak en trommel , hoorns en mondharpen komen ook voorbij...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;