Reisbureau 'Fata Morgana'


Eén van de meest stressvolle bezigheden van de mens is 'Vakantie'. Wie slecht voorbereid op reis gaat wordt zonder meer gecronfonteerd met zeer onnaangename zaken. Een goed begin is het halve werk! Daarom komt zelfhulpgoeroe Tijl Damen zijn publiek optimaal voorbereiden op de reis met deze muzikale, interactieve kindervoorstelling. 

Wat komt er allemaal kijken bij op reis gaan? Nou, bijvoorbeeld: een koffer inpakken ( het past er nooit in en als je de koffer eindelijk dicht hebt blijkt er toch nóg iets bij te moeten...), bepalen waar je heen gaat en dat ook op de wereldkaart kunnen aanwijzen, vliegangst die wordt aangezwengeld door die vermaledijde 'veiligheidsinstructies' in het vliegtuig, enz. Alle aspecten van op reis gaan worden nauwgezet geanalyseerd en - met een hoop humor - binnenstebuiten gekeerd, waarbij het publiek natuurlijk op allerlei manieren actief betrokken wordt. Maar is al dat reizen wel nodig? Zou het niet tijd worden voor een klein beetje vliegschaamte?

Gelukkig weet Tijl overal raad op en loodst hij zijn cliëntèle probleemloos door de cursus met aanstekelijke liedjes en natuurlijk een berg interactie.

Speelgebied: Heel Nederland en Vlaanderen.
Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Praktisch:
- De voorstelling kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.
- Eén voorstelling voor de hele school, of gesplitst in onderbouw/bovenbouw.
- Lengte voorstelling is ca. 45 minuten.
- Ook geschikt voor NT2 en speciaal onderwijs.
- Incl. eigen licht/geluid.
- Voorstelling buiten: Tijl beschikt over een aggregaat, waardoor de voorstelling ook kan plaatsvinden op een locatie zonder elektriciteit.

Indicatie kosten (scholen/kinderopvang):
- 1 voorstelling: € 950,-
- 2 voorstellingen: € 1500,-
Prijzen zijn excl. 9% btw, er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Kosten theater/festival/evenement etc.: Op aanvraag.

Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door De Wilgetoren, Hilversum op 22 juli 2023 05:41
Leuke voorstelling met fijne interactie met het publiek. Er zaten voornamelijk kleuters in de zaal die zich goed hebben vermaakt. Het uur dat de voorstelling duurde was dan ook zo voorbij. Leuk dat er verschillende kinderen het podium op mochten komen. Hoewel sommige kinderen dit spannend vonden ging Tijl daar erg goed mee om.
door Basisschool Het Kompas, Dronten op 18 oktober 2019 08:38
Wat een leuke voorstelling. De kinderen waren erg geboeid!
;