Vriend Vermist


Vriend Vermist
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Verstandelijke beperking
Theater
Zeeland
€ 400 tot € 600
4 tot 8 jaar

IN HET KORT:
Tijl heeft een bijzondere vriend: Koentje. Koentje is een fantasievriend. Als Koentje plots verdwijnt, nadat de buurman hem heeft uitgelachen, doet Tijl er alles aan om hem terug te vinden. Maar hoe vind je een fantasievriend terug? Een interactieve meedenkvoorstelling voor de onderbouw vol aanstekelijke liedjes.

INHOUD VAN DE VOORSTELLING:
Tijls allerbeste vriend is Koentje.
Koentje is niet zomaar een vriend.
Hij is een fantasievriend. Alleen Tijl kan hem zien.
Koentje is er altijd en overal wanneer Tijl hem nodig heeft.
Maar nu is Koentje verdwenen. Zomaar weg.
Het komt door de buurman. Gisteren hoorde hij Tijl tegen Koentje praten.
De buurman lachte Koentje uit. Hij zei dat Koentje helemaal niet bestaat, maar dat het gewoon een verzinsel is van Tijl.
En nu is Koentje dus vertrokken. Tijl weet niet waar hij is.
Daarom gaat hij op zoek. Als een echte detective.
Maar waar vind je een fantasievriend? En hoe?
Je kunt posters met ‘vermist’ maken en in de straat hangen. Net als vorig jaar, toen de poes kwijt was. Maar dan moet er een foto bij. Die heeft Tijl natuurlijk niet van Koentje.
Of misschien kan Tijl hem lokken met speculaasjes waar Koen immers zo verzot op is.
Zou Tijls knuffelspeurhond Raf Koentje kunnen opsporen?
Of zou de buurman toch gelijk hebben en bestaat Koentje eigenlijk niet?

Samen met het publiek zet Tijl alles op alles om Koentje terug te vinden in een interactieve meedenkvoorstelling vol aanstekelijke liedjes.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Op zijn website www.tijldamen.com vindt u het complete overzicht van zijn voorstellingen en kunt u meer dan 200 van zijn liedjes, rijmpjes en ritmische spreekteksten beluisteren.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen