Sinterklaas Hoera! - Interactieve liedjesshow


Speelgebied: Heel Nederland en Vlaanderen
Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

‘Sinterklaas Hoera!’ is een wervelende liedjesshow vol interactie.

Agenda 2021:
15-11: Schagen (hele dag)
16-11: Schagen (hele dag)

20-11: Borssele, Driebruggen (hele dag)
24-11: Tilburg (ochtend)
02-12: Utrecht ( eerste helft ochtend)
03-12: optie Westerbork/Bilthoven

Samen met zijn publiek bouwt Tijl Damen een groot sinterklaasfeest, propvol aanstekelijke liedjes, live begeleid op o.m. gitaar, ukelele, accordeon, drums en percussie.
Er is een sintrap, een verjaardagslied voor Sinterklaas, liedjes om pietenvaardigheden te oefenen en natuurlijk komen ook de bekende liedjes aan bod.

Het publiek hoeft zeker niet stil te zitten! Bij ieder lied weet Tijl iedereen actief te betrekken: dansen, klappen, zingen, springen, uitbeelden, een rol spelen en meer.

Te boeken als losse act, of als aanvulling op uw Sinterklaasfeest.

Corona:
Natuurlijk wordt afgestemd op de basisregels van het RIVM en houdt Tijl Damen zich aan het protocol dat u als organisatie hanteert.

Naast grote voorstellingen is deze show ook beschikbaar als ‘mini-sintshow’; korte voorstellingen voor kleine groepen (max. 30), te boeken per dagdeel. ( bekijk de trailer van de mini-show onder het tabblad 'video's')
De mini-show kan zowel binnen als buiten worden gespeeld ( bijv. op het schoolplein). Tijl speelt dan vanuit zijn mobiele theaterbus ( incl. licht/geluid).

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over de kindervoorstellingen van Tijl Damen? Vult u dan hieronder het formulier in, Tijl neemt dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door CBS de Ark op 16 december 2020 07:47
Geweldig Veel interactie met kinderen Veel overgedragen enthousiasme Publiek betrekken, ook leerkrachten op paard :) Veel afwisseling door instrumenten en zang met en zonder kinderen. Super gaaf en levendig
door CBS Het Kompas op 08 december 2020 20:13
Wat hebben de kinderen en juffen genoten van de mini-Sintshow! Gezellig en sfeervol. Goed op de kinderen en Sinterklaas ingespeeld. Dankjewel!
door Jenaplanschool De Zonnewereld op 07 december 2020 10:30
Het is Tijl gelukt om bijna een uur lang ruim 100 kinderen en hun juffen te laten zingen en bewegen. De kinderen waren erg enthousiast en de juffen zijn gelijk gaan kijken welke shows Tijl nog meer heeft. Wij zijn fan!
door op 01 december 2020 20:38
We zijn helemaal in de Sinterklaasstemming gekomen. Tijl heeft onze leerlingen getrakteerd op vrolijke, swingende liedjes. Tijl kijkt naar de groep kinderen en past zijn voorstelling daar (a la minute) op aan. Onze leerlingen hebben gezongen, geklapt en gedanst! Er was veel interactie, de leerlingen (groep 1 t\/m 8) waren enthousiast en de voorstelling is geëindigd in een vrolijke polonaise! Het was een feest.
door Gert van Grootheest op 30 november 2016 11:21
Tijl is echt een mensen-mens. Een gepassioneerde entertainer, die de juiste toon zet in volle zalen. Voor iedereen een aanrader!
door Sinterklaascomité Sint Geertruid op 02 december 2015 21:16
Het optreden was zeer geslaagd! Wij als comité, Jong Nederland Se Gietere, de ouders en zelfs sinterklaas waren vol lof! En het belangrijkste: de kids vonden het superleuk en deden allemaal mee :)
door René Maas op 08 december 2014 15:32
Het voorprogramma van het Sintfeest voor de kindjes van ZorgSaam-medewerkers...en wat voor een voorprogramma!...Sfeervol, enthousiast, leuk en gezellig, zelfs voor de ouders! De muziek en de liedjes, het laten meedoen van de kinderen, de speciale acties van Baspiet en de stimulerende praatjes van Tijl, allemaal top.
door Wilma Seton op 30 november 2014 17:13
Wat een feest voor de kinderen bij de voetbalvereniging VVAC in Ottoland. Alle kinderen waren een uur mee aan het dansen met jullie show, ze hebben echt allemaal genoten ! We zijn als ajc ( activiteiten voor de jeugd) heel erg tevreden !
door wilma de lange op 27 november 2014 14:12
Tijl en Baspiet hebben ook dit jaar weer onze kids enorm ge-entertained met hun show! De kinderen zitten geen moment stil of vervelen zich. We boeken ze zeker weer voor 2015 en dat wordt dan het 3e jaar op rij! Wij zijn ernstig tevreden!!
door Zus en Zo op 24 november 2014 10:24
Zondag 23 nov was het zover! Tijl en Baspiet bezoeken de "Zus en Zo". Een super gezellige middag met veel muziek, dans en humor. Uiteraard gaan de liedjes over Sinterklaas (waar slaapt hij in Nederland? ), heimwee naar Spanje, pepernoten, strooien etc. Een heuse lichtshow, allerlei muziekinstrumenten, paardjes ( waar je mee mag rijden, net als Sinterklaas). Baspiet doet zijn naam eer aan; hij speelt goed bas! We zien/horen Tijl graag weer eens. Zijn liedjes en verhalen zijn te gek voor jong & oud. Hij krijgt iedereen luisterend of actief in zijn meeleef theater!
;