Alle dagen feest! - Interactieve kindershow Coronaproof


Speelgebied: Heel Nederland en Vlaanderen.
Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Over de voorstelling:
Heel geschikt voor jubileum leerkrachten, carnaval, verjaardag meesters/ juffen, opening nieuwe locatie, afsluiting of opening schooljaar. Maar werkt ook prima in de buitenlucht ( festivals), of in het theater.

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Dit optreden is een waar meedoefeest, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Natuurlijk gaan we uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, wordt er volop gedanst en met ballonnen gezwaaid bij het lied 'Alle dagen feest' en maken we kennis met 'Koning Horlepiep de Derde' die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans.

--------------------------------------------------------------
Corona:
Zolang de coronamaatregelen gelden speelt Tijl aangepast:

- Tijl houdt zich aan de adviezen van het RIVM.
- De voorstelling vindt buiten plaats (schoolplein), Tijl speelt vanuit zijn theaterbus.
- Voorstellingen per klas, jaargroep of de hele school.
- Kosteloos annuleren wanneer boeking niet door kan gaan wegens corona.

Vragen? Neem gerust contact op!
--------------------------------------------------------------

Enkele reacties van anderen ( kijkt u gerust ook eens bij het tabblad 'recensies'):

"Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl Damen maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!"

"Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie."

"Wat een geweldig leuke en interactieve show! Van 4-12 jaar deden ze allemaal enthousiast mee."

"Het was een super leuke,interaktieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!"

Deze voorstelling is flexibel inzetbaar, zowel qua lengte als precieze doelgroep.

Vraagt u gerust meer informatie via het onderstaande formulier.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over de kindervoorstellingen van Tijl Damen? Vult u dan hieronder het formulier in, Tijl neemt dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door asdfadsfa op 09 oktober 2020 16:06
test
door Amalia-astroschool op 05 maart 2020 06:35
Super show. Kinderen waren heel enthousiast. Fijne communicatie van te voren. Flexibel en tot alles bereid
door Pauli Plaisier op 02 juni 2019 13:21
Alle kinderen van groep 1 t\/m 8 waren wisselend geboeid of actief betrokken. Een aanrader voor elke basisschool.
door Mgr. Hanssenschool Roermond op 11 april 2019 20:45
Wat hebben wij genoten van de leuke interactieve voorstelling "Alle dagen feest" ! Met zijn spel wist Tijl een uur alle kinderen, van 4 tot en met 12 jaar, te boeien. Het was een groot feest met muziek, spel en bewegen. Complimenten! Wij bevelen Tijl zeker aan en hopen nog vaker een voorstelling van hem te zien.
door Annie M.G. Schmidtschool Den Haag op 19 mei 2018 20:23
Ons kleuterschoolreisje begon met de voorstelling ‘Alle dagen feest’. Met 6 kleutergroepen in de gymzaal. Nou dat werd echt één GROOT feest. De kinderen mochten meezingen, meedansen, meebewegen, muziek maken, zich verkleden en toneelspelen. Fantastisch wat een energie Tijl uitstraalt en wat een verbeeldingsvermogen hij heeft. Je krijgt de kans niet om weg te dromen of stil te zitten, want de hele voorstelling weet hij de kinderen en het overige publiek te boeien. Echt een aanrader voor een kleuterfeest of als er iets anders op school te vieren is.
door A. Roose op 05 juli 2017 20:51
Zowel de kinderen als de juffen hebben genoten van de show. Wat fijn dat er zoveel interactie was met de kinderen. De show was heel afwisselend waardoor ze een uur geboeid hebben geluisterd, gedanst en gezongen. Bedankt! Het was een mooie toevoeging aan ons verjaardagsfeestje!
door Mettina Proce op 17 april 2017 19:31
Tijdens de opening van ons kindcentrum heeft Tijl 2 fantastische voorstellingen gegeven. Het lukte hem om 450 kinderen van begin tot eind muzikaal te boeien, mee te laten doen. Het enthousiasme spatte bij zowel groot als klein er vanaf. Daarnaast is Tijl zelf een prettige persoonlijkheid met kijk op kinderen en ......muziek!
door BS Wiekslag Vianen op 06 maart 2017 09:37
Heel knap hoe je in staat bent, zowel de jongste als de oudste kinderen de hele voorstelling te boeien.
door Stichting Wingkidoe Sandria de Wild - op 20 augustus 2016 21:33
Na zijn optreden bij ons 5-jarig bestaan hebben we Tijl weer uitgenodigd voor de feestavond van ons 10-jarig bestaan. Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl Damen maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!
door Ardi Donkers op 31 juli 2016 21:29
Tijl heeft bij scouting Panta Rhei de voorstelling "alle dagen feest" opgevoerd. Dit ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van onze groep. En een feest was het. De kinderen, aanwezige leiding en ouders hebben er erg van genoten.Door verschillende liedjes en sketches wist Tijl alle aanwezigen te boeien en mee te nemen in de show. Uiteindelijk stond (bijna) iedereen op de vloer om mee te doen. Tijl bedankt voor dit leuke optreden. Het heeft een positieve bijdrage geleverd aan de viering van ons 60 jarig bestaan.
door Basisschool Vlaswiek op 25 juli 2016 12:48
Een leuke en interactieve voorstelling. Geschikt voor groep 1 t/m 8 waar je zelf een evenement in kunt passen.
door Gemma Rijnvis op 19 juli 2016 10:08
Groot plezier voor jong en oud, een prachtig afscheid van onze directeur. Bedankt!
door Ingeborg van Zijl op 18 juli 2016 13:48
Tijl maakte het afscheidsfeest van juf Thea tot een ware happening! Iedereen zong, danste en deed mee. Heel gezellig en voor juf Thea een geslaagd afscheid waar ze mooi op terug kan kijken!
door Ilona J. W. Frisoschool op 23 maart 2016 19:08
Wat een geweldig leuke en interactieve show! Van 4-12 jaar deden ze allemaal enthousiast mee. Een mooie aanvulling op de paasactiviteit die we op school organiseerde.
door OBS Van der Heijden op 09 februari 2016 10:40
Tijl Damen kwam optreden op onze school in Waalwijk tijdens ons carnavalsfeest. Het was een eg leuke show, de kinderen hebben erg genoten.
door NulVier DAS Ria v Bussel op 05 oktober 2015 12:40
Vanwege het 15 jarig bestaan van onze kinderopvang NulVier hadden we een feestmiddag georganiseerd waarbij Tijl Damen 4 voorstellingen heeft verzorgd. Twee voorstellingen voor de BSO kinderen, één voorstelling voor alle peuters en één voorstelling voor de babygroep. Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie. Ook heeft hij een mooie opbouw van zijn eigen podium uitstraling. Dank je Tijl voor deze geweldige (inter)actieve theatershow.
door Mireille van den Oord op 31 januari 2015 15:07
Ter gelegenheid van het feit dat onze school een Kanjerschool geworden is, heeft Tijl twee voorstellingen gegeven. Ik heb de voorstelling bijgewoond van de groepen 4 t/m 8. Dit was een erg gevarieerde voorstelling, waarbij het overgrote deel plezier heeft gehad en meegedaan heeft. Een geslaagd feestje!
door Olga Weijman op 13 oktober 2014 09:08
Het was een super leuke,interaktieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!
door Willy Duister op 03 oktober 2014 06:17
Wat een geweldige voorstelling! Alle kinderen hebben ontzettend genoten. Tijl neemt de kinderen echt mee in het feestje van muziek en boeken. Kinderen kunnen fijn meedoen en bewegen. Een echte aanrader!
;