iSocial VO


Het leven van jongeren speelt zich voor een steeds groter deel online af. Deze steeds veranderende online wereld  is voor de gemiddelde volwassene nauwelijks bij te benen. Maar hoe worden jongeren hier wegwijs in?

De voorstelling iSocial volgt Naomi, Nick en Femke, 3 middelbare scholieren die hun weg proberen te vinden in de wereld van Internet en Social Media. Wat zet je er wel op en wat absoluut niet? Wat is veilig? Hoe weet je of iemand echt is? Wat doe je als je moeder een gênante kinderfoto van jou online zet? Al deze vragen komen voorbij in de voorstelling iSocial.

Na de voorstelling is er een interactief nagesprek. De acteurs zijn dan gespreksleiders. Zij worden hier intensief in getraind. Daardoor zijn ze goed in het creëren van een veilige sfeer, waarin iedereen de ruimte krijgt om deel te nemen aan een eerlijk en open gesprek over deze constant veranderende onderwerpen.

Thema’s die aan bod komen zijn: privacy, cyberpesten, online do’s en dont’s, sexting, online  identiteit en alles wat verder bij deze online wereld hoort.

De voorstelling iSocial en het interactieve nagesprek zijn een fijne basis om aan te kunnen refereren in de lessen Mediawijsheid.

De voorstellingen worden altijd gespeeld in overeenstemming met de recente corona-maatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Afhankelijk daarvan kan de voorstelling plaatsvinden in een aula, gymzaal of speellokaal.

1 voorstelling per dag €840,- 
2 voorstellingen per dag €1365,- 
3 voorstellingen per dag €1795,- 

De prijzen zijn excl. btw en incl. reiskosten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theatergroep Zwerm maakt en speelt educatieve voorstellingen voor Primair, Voortgezet en Speciaal Onderwijs, voor alle niveaus.

De voorstellingen van Theatergroep Zwerm gaan over actuele maatschappelijke thema’s als Social Media, Internet, genotmiddelen, pesten, liefde, puberen, groepsdruk, seksualiteit, vriendschap en grenzen stellen.

De leerlingen zitten bij de voorstelling rondom en bevinden zich in dezelfde verbeelde ruimte als de personages. Zo is er veel interactie met de leerlingen en zitten ze er meteen helemaal in.

Na de voorstelling is er een interactief nagesprek. De acteurs van Theatergroep Zwerm zijn dan gespreksleiders. Zij worden hier intensief in getraind. Daardoor zijn ze goed in het creëren van een veilige sfeer, zodat iedereen de ruimte krijgt om deel te nemen aan een eerlijk en open gesprek over deze spannende onderwerpen.

De voorstellingen en de interactieve nabespreking zijn een fijne basis om aan te kunnen refereren in de lessen over bijvoorbeeld seksuele vorming, Mediawijsheid en burgerschap.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;