Jij bent geliefd


Vanuit de christelijke identiteit wordt ingegaan op pesten en naastenliefde, over eigenwaarde en de waarde die God heeft bepaalt. Het is een mooie, interactieve voorstelling die laat zien dat ieder kind geliefd is, dat elk kind het verdient om zelfverzekerd op te groeien. Dat leugens dat kunnen dwarsbomen maar dat God ons ook een sterk wapen heeft gegeven om overwinnaar te zijn. Dat wij een naaste zijn voor iemand om ons heen. Aan de hand van onder andere het verhaal van de  Barmhartige Samaritaan wordt een mooi voorbeeld geven hoe het door Jezus wordt bedoeld.

Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor scholen, voor de onderbouw zowel voor de bovenbouw. Maar kan indien gevraagd ook omgezet worden voor een gezinsdienst. Neem contact op voor meer informatie.

De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en kosten zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee

*Elke voorstelling van Theater de Regenboog is corona proof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Emilia Verdoes heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie door heel Nederland. Met jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk en het spreken voor grote groepen, is Emilia in staat om snel in te springen op reacties vanuit het publiek.

Bij elke voorstelling wordt er een thema behandeld door middel van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Er is ook de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat gemaakt kan worden. Voor scholen worden er bij meerdere voorstellingen op één dag de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep, met een reductie in prijs.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om een boodschap over te brengen en het publiek te vermaken. Met de vaardigheden van Emilia worden christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier gepresenteerd. Het is een geweldige manier om jonge en oude mensen te inspireren en te motiveren in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;