Alles is liefde!


In de voorstelling die wordt gegeven wordt op uw locatie in ongeveer drie kwartier het thema "Alles is liefde" uitgelegd met verhalen, leuke trucjes en een super mooie boodschap voor jong en oud. Het gaat over de onvoorstelbare liefde van God voor ons mensen. Jezus die is gekomen om alles weer goed te maken voor ons, zodat wij weer volledig mogen zijn in de liefde van de Vader. Wie Jezus is en wat dat te maken heeft met je leven nu wordt op een eenvoudige en interactieve manier uitgelegd.

De voorstelling kan gegeven worden tijdens een gezinsdienst op de zondagmorgen maar ook doordeweeks als startmiddag voor een club of gewoon omdat er een speciale gelegenheid is. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is zeker niet alleen voor kinderen.

Als er een voorstelling speciaal voor kinderen wordt gehouden dan is het meer interactief en zijn er ook spelletjes bij, gericht op kinderen van ongeveer 4 tot en met 12 jaar, in overleg kan er dan ook meer tijd worden genomen.

Mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om speciaal daarover een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

De kosten voor een voorstelling zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

*Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater de Regenboog is 6 jaar geleden opgericht door Emilia Verdoes en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie in heel Nederland. De jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk in combinatie met de ervaring van het spreken voor grote groepen maakt dat Emilia snel in kan springen op de reacties vanuit het publiek. Bij elke voorstelling wordt een thema uitgelegd door middel van spannende trucjes, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Een eigen thema aanleveren mag natuurlijk ook, dan wordt de voorstelling op maat gemaakt. Voor scholen wordt er bij meerdere voorstellingen op 1 dag de voorstellingen voor de betreffende doelgroep op maat gemaakt, en is er een reductie voor de prijs.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;