Alles is liefde!


In de voorstelling die wordt gegeven wordt op uw locatie in ongeveer drie kwartier het thema "Alles is liefde" uitgelegd met verhalen, leuke trucjes en een super mooie boodschap voor jong en oud. Het gaat over de onvoorstelbare liefde van God voor ons mensen. Jezus die is gekomen om alles weer goed te maken voor ons, zodat wij weer volledig mogen zijn in de liefde van de Vader. Wie Jezus is en wat dat te maken heeft met je leven nu wordt op een eenvoudige en interactieve manier uitgelegd.

De voorstelling kan gegeven worden tijdens een gezinsdienst op de zondagmorgen maar ook doordeweeks als startmiddag voor een club of gewoon omdat er een speciale gelegenheid is. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is zeker niet alleen voor kinderen.

Als er een voorstelling speciaal voor kinderen wordt gehouden dan is het meer interactief en zijn er ook spelletjes bij, gericht op kinderen van ongeveer 4 tot en met 12 jaar, in overleg kan er dan ook meer tijd worden genomen.

Mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om speciaal daarover een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

De kosten voor een voorstelling zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

*Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Emilia Verdoes is een ervaren professional in het kinder- en tienerwerk en heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht. Als een toegewijde christelijke artiest verzorgt zij inspirerende en boeiende voorstellingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Bij Theater de Regenboog draait elke voorstelling om een specifiek thema dat op een interactieve manier wordt behandeld. Emilia maakt gebruik van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer om het publiek te betrekken en te vermaken. Bovendien biedt zij de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat kan worden gemaakt.

Speciaal voor scholen worden de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep. Bij meerdere voorstellingen op één dag ontvangen scholen zelfs een reductie in prijs. Op deze manier kunnen zowel leerlingen als docenten genieten van een op maat gemaakte en betaalbare ervaring.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om de belangrijke boodschap van geloof over te brengen. Emilia's vaardigheden stellen haar in staat om christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier te presenteren. Deze voorstellingen inspireren en motiveren zowel jonge als oude mensen in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;