Edje wil graag spelen! Lente-voorstelling


Edje wil graag spelen! Lente-voorstelling

Vogel zoekt takken voor haar nest en Miepie Muis houdt een lente-schoonmaak. Vlinders vliegen van bloem naar bloem en mama Eend wil haar kleintjes leren zwemmen. Edje, het lammetje, wil graag met iemand spelen, maar iedereen is zo druk! Dan hoort hij van de zwemles voor de eendenkuikens. Dat klinkt leuk! Edje wil ook leren zwemmen, maar of dat nou zo'n goed idee is?

 

Vrolijke, muzikale poppenvoorstelling voor peuters en kleuters. De magische wereld van het lentebos vol bloemen, vogels en andere dieren komt tot leven voor de kinderen.

 

Maike Boezeman van Solbris Kindertheater speelt al jaren met veel plezier met poppen juist ook voor hele jonge kinderen. Ze heeft een natuurlijke manier van kinderen op hun gemak stellen, om vervolgens hun nieuwsgierigheid en durf te wekken. En het wordt pas echt leuk als de kinderen vervolgens de dierenpoppen gaan helpen en oplossingen roepen.

Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen in het huisje van de Muis kijken en zelfs even in haar voorraadkast vol lekkere dingen kijken. 

Deze voorstelling kan ook gebruikt worden als VVE/VE-voorstelling, waarbij de voorstelling de taalontwikkeling van de kinderen op speelse wijze stimuleert. De (lente) woorden die in de voorstelling voorkomen, kunnen kinderen daarna oefenen door een aanvullend boekje met beeld en woorden en/of de digitale versie hiervan (niet inbegrepen bij de prijs van de voorstelling). Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Maike Boezeman van Solbris Kindertheater.

1 voorstelling voor max 35 kinderen kost 395 euro (all in)

2 voorstellingen voor max 2x 35 kinderen kost 495 euro (all in)

Voor andere voorstellingen van Solbris Kindertheater kunt u kijken door in het zoekvenster Solbris in te voeren.

 

 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;