Grote magische kindershow met Quintus de paarse goochelaar


Deze jeugdvoorstelling heeft een interactief karakter. Dat wil zeggen dat zo nu en dan een kind uit het publiek mag helpen met de goochelkunst. Quintus is de sympatieke goochelaar die met gepaste humor zijn kunsten vertoond, op vele momenten samen met de kinderen. Het repertoire is geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar, maar zeker ook indrukwekkend voor volwassenen. Een echte familievoorstelling dus. Voorstelling kan in het Nederlands en Engels gebracht worden.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Quintus van Amstel (1982) is de zoon van de goochelaar Aubrey van Amstel. Daardoor kwam hij al jong in aanraking met de goochelkunst.

In Amsterdam heeft hij samen met zijn broer David een twee-jarige mime opleiding afgerond. Van 2005 tot en met 2012 traden zij samen op als 'Duo Doorgedraaid', met muzikale clowns acts.

Quintus studeerde tevens beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Behalve schilderijen, tekeningen, keramiek en webart ontwerpt en vervaardigt hij zelf de meeste goochel attributen en kostuums.

Aanvankelijk trad hij op onder de naam Falicanto, maar sinds 2012 luidt zijn artiestennaam Quintus de paarse goochelaar.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!