Het blauwe lichtje


Sprookje van de gebroeders Grimm.

 

De soldaat mag niet meer voor de koning werken. Als hij op zijn weg naar huis een blauw lampje moet zoeken voor een niet zo vriendelijke oude dame, vindt hij het lichtje met toverkracht. Als het lichtje brandt komen zijn wensen uit. De soldaat laat de prinses ontvoeren maar de koning komt erachter waar ze is. Een spannend verhaal.

Thema: op zoek naar een huis. (geschikt voor de kinderboekenweek 2023)

Vanaf 5 jaar. Verduistering noodzakelijk.

De prijs is 550 euro. (ex BTW)Tweede voorstelling halve prijs. 
Reiskosten: inclusief binnen Zuid-Holland. Buiten Zuid-Holland 0,22 per km.
De voorstelling duurt 45 minuten. Max 4 klassen tegelijkertijd.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;