Het muzikale cadeau! (Sint voorprogramma)


U boekt hier een voorstelling vol muziek waarbij iedereen mee mag doen! Een voorprogramma voordat Sinterklaas komt vol vrolijkheid!

Sinterklaas geeft elk jaar veel cadeautjes aan alle mensen maar ik heb toch een vraag: wil de Sint zelf niet eens cadeaus?
En, waar houdt Sinterklaas eigenlijk van?
Misschien heeft hij ook wel een verlanglijstje net als jij! 

We gaan samen een prachtig cadeau verzinnen voor Sinterklaas en al zijn Pieten!
En hierbij is de gedachte : Een herinneringen geven is vaak leuker dan een fysiek cadeau en onthoudt men langer!

Wat is de investering voor deze leuke show op uw locatie?
Een voorstelling duurt ongeveer 35 minuten en is altijd inclusief klein decor en professioneel geluid tot 300 personen.

2 shows : €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere shows op dezelfde dag.

Succes met het invullen van het formulier! Ik breng graag mijn enthousiasme over tijdens een show op uw locatie! Telefonisch contact vooraf geniet de voorkeur zo kunnen wij direct uw wensen bespreken.

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? nee, helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Melvin Kunst is een veelzijdige artiest en theatermaker met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen. Geïnspireerd door een verhalenverteller die voorstellingen op kastelen gaf, wist Melvin al vroeg dat hij op het podium thuishoorde. Tegenwoordig is hij niet alleen te vinden in zijn eigen shows maar ook als acteur in diverse (pret)parken. Zijn voorstellingen, vaak gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, zijn een mix van educatie en entertainment, waarbij thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod komen. Bezoekers loven Melvin’s energie, het sterke interactieve element, en de educatieve waarde van zijn voorstellingen. Of het nu een dorpsfeest, een familiefestival, of een schoolochtend betreft, Melvin weet zijn publiek altijd te boeien en mee te nemen in zijn verhalen, compleet met muziek, dans, en verrassende interactieve momenten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;