Het Boek van Eekhoorn


Spannend, grappig en visueel aantrekkelijk poppentheater waarbij Eekhoorn op de eerste lentedag wordt verrast door Koning Winter die zomaar is teruggekomen. Het begint te sneeuwen en het wordt ijskoud... Eekhoorn neemt het, geholpen door zijn bosvrienden op tegen de ijsvorst. Het luie konijn, de drukke en nerveuze muis en de stoere trekvogel oom Henk! Hoe wapen je je tegen de winter? Met een das en een sjaal! Een mooi verhaal dat te maken heeft met het weer, het klimaat en de seizoenen. Een echt sprookje om in de koude winterdagen heerlijk bij weg te dromen maar ook in de zomer een groot succes! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Max Verstappen is één van de bekendste poppenspelers van Nederland. Informatie over hem is o.a. te vinden op Wikipedia.

Bechikbaarheid op aanvraag en in overleg. Prijs: € 575,- extra optredens: (zelfde dag/plek) € 275,- incl BTW. Reiskosten zijn € 0,45 p/km gerekend vanaf postcode 1019KN. Parkeerkosten boven € 10,- worden in rekening gebracht. Voor België en de waddeneilanden geldt een toeslag.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Poppenspeler / poppenmaker Max Verstappen uit Amsterdam speelt met zijn poppentheater op scholen, in kleine zalen, op kinderdagverblijven en op vakantieparken in binnen- en buitenland. In zijn gespecialiseerde atelier bouwt hij poppen voor tv producties, theatergezelschappen, musicals, attractieparken en commercials. Zijn vakmanschap is,
met ruim 25 jaar ervaring, volstrekt uniek!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;