DRAKENKOEK


DRAKENKOEK is het vervolg op de voorstelling 'Dobbe en de Draak'.

Rex de draak gaat opnieuw naar Platland. Deze keer niet om boeken te stelen, maar juist om ze terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar.
Omdat hij niet bestand is tegen de winterkou gaat hij in een bakkerij werken. Daar bakt Rex zijn favoriete snack: DRAKENKOEK!
Deze lekkernij wordt in Platland en ver daarbuiten een doorslaand succes.
Dat komt goed uit, want met zulke lekkere letterkoeken kan Rex iedereen moeiteloos leren lezen!

DRAKENKOEK is een fabelachtige muziekvoorstelling waarin betoverende prenten, projecties en animaties worden gecombineerd. Deze voorstelling is ook te boeken als theatervoorstelling met orkest.

Bezetting: piano / contrabas / viool / cello / trombone / clarinet & fluit 

Concept, tekst en muziek: Lennaert Roos
Illustraties en animaties: Marieke van Middelkoop

 

Prijs uitkoop met orkest: €2700,- (incl 9% BTW)

Bekijk onze trailer op http://vimeo.com/87316579

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Lennaert Roos is een veelzijdig kunstenaar. Hij studeerde in 1995 af aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak jazz-zang en heeft zich daarnaast ontwikkeld als theatermaker, componist, schrijver, stemkunstenaar en ontwerper. In de afgelopen 10 jaar schreef hij 8 muziektheatervoorstellingen die zowel als solovoorstelling als met het Residentie Orkest werden uitgevoerd. Kenmerkend voor zijn voorstellingen zijn de illustraties die worden geprojecteerd in combinatie met livemuziek. Zijn zelfbedachte sprookjes zijn niet alleen voor kinderen een succes op hun niveau, ook ouders en grootouders herkennen daarin de humor en absurditeit van de actualiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;